STAGEMAN

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

Originar din Polonia, STAGEMAN a devenit lider în crearea programelor de animație în Europa. Aceste activități au foarte mult potențial și în aria turismului. Noi organizăm workshop-uri și ateliere pe tema animațiilor practice și creative invidiate în întreaga industrie de referință. Activitățile noastre sunt aprobate de către Jakub B. Bączek, considerat a fi unul dintre liderii experți din Europa specializat în animațiile pentru timpul liber. Printre clienții noștri se regăsesc Neckermann, Play, Walt Disney, Castrol, KIA, TVP 1, Thomas Cook – noi am cooperat de asemenea cu instituțiile guvernamentale din Spania și UEFA.

Acum oferim si un serviciu dedicat lanțurilor hoteliere din străinătate pentru a le ajuta să adauge serviciilor lor un avantaj competitive.

Unitati personalizate

3 unități proprii: în Polonia, Ungaria și Slovacia

Unitati in sistem de franciza

2 unități în franciză: în Austria și Spania
Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

 1. Logo-ul și numele companiei certificat și înregistrat în întreg spatial European împreună cu licența de utilizare a acestora;
 2. O pagină web cu domeniul și server-ul propriu și, bineînțeles, cu un sistem simplu de management al acestora;
 3. Cunoștințe și expertize explicate detaliat în care se descrie pas cu pas cum se poate atinge succesul cu o astfel de afacere;
 4. Toate procedurile STAGEMAN aprobate și testate;
 5. Un pachet complet de traininguri și sesiuni de couching asigurate de noi;
 6. Furnizori ieftini și verificați de noi;
 7. Asistență în detaliile de management al afacerii;
 8. Suport în administrare și echipament IT;
 9. Program de mentoring pe întreaga perioadă a cooperării cu noi;
 10. Participare și integrare în prestigiosul STAGEMAN Group.

Investitie totala, asteptari

Între 3 500 și 5 000 EUR taxa de intrare în sistem + 5% redevențe anuale pe venit.

Cerinte de baza

Pentru sistemul nostru căutăm persoane care:

 • sunt rezidenți în România/Ucraina/Republica Cehă și sunt nativi în limba națională;
 • sunt dinamici și eficienți;
 • doresc să atingă succesul împreună cu STAGEMAN Group;
 • au stabilitate financiară.

Informatii despre francizor

STAGEMAN Sp z.o.o.

Truchana 49/5, 41-500 Chorzów, Polonia

+48 604 82 83 42

Jakub.baczek@stageman.pl

www.stageman.pl

Persoana de contact pentru candidati

Jakub Bączek - Contact în limba engleză și polonă

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre STAGEMAN

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon de contact *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Cum alegi franciza potrivită /23.05.2018

“Succesul unei afaceri poate fi prezis. Alegeți întotdeauna domeniul care vă este aproape de inimă, nu vă concentrați doar pe partea financiară” - spune Michal Wisniewski.

De ce să achiziționezi o franciză în asigurări? /07.05.2018

Specialiștii spun că industria asigurărilor din România se află la un nivel modest, comparativ cu cea a altor state din Europa. Ca orice piață în tranziție, România prezintă multe provocări, dar și potențialul este diferit în comparație cu cel al țărilor dezvoltate, fiind departe de a atinge un nivel de saturație pe toate segmentele de asigurări.

PRESSTO caută Master Francizat în România /02.05.2018

Rețeaua spaniolă PRESSTO se extinde dinamic la nivel global. Planurile de expansiune vizează deschiderea de locații și pe piața românească, în sistem de master franciză.

Franciza specialiștilor în recrutare /18.04.2018

Din perspectiva resurselor umane, externalizarea poate aduce multe beneficii unei companii care dorește să își concentreze eforturile pe optimizarea producției și reducerea costurilor. O franciză în acest domeniu prezintă multe oportunități.

Investiţie sigură în resursele umane /01.04.2018

Cea mai sigură cale de a garanta supraviețuirea unei companii s-a dovedit a fi investiția în oameni. Resursele umane sunt recunoscute ca fiind singurele capabile să producă și să reproducă celelalte resurse ale unei organizații, iar antreprenorii înțeleg acest fapt.

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.