CIPO & BAXX

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

Produsele brandului internațional Cipo & Baxx pot fi găsite în Statele Unite ale Americii, Australia și Europa. Dreptul exclusiv pentru dezvoltarea brandului în Europa Centrală și de Est este deținut de compania Yilba Tekstil și se dezvoltă numai prin magazine în franciză. În Europa Centrală și de Est sunt în prezent 42 de magazine în Polonia.

Cipo & Baxx este un brand de îmbrăcăminte fondat în anul 1996. La scurt timp de la începerea activității au reușit să-și creeze un renume datorită articolelor de îmbrăcăminte extravagante precum blugi, tricouri, bluze, jachete, pantofi și accesoriile cu un design original. Produsele de îmbrăcăminte de înaltă calitate și atenția la detaliu combinată cu un design simplificat a permis brandului Cipo & Baxx să câștige o poziție puternică la nivel internațional .

Colecțiile Cipo & Baxx se adresează atât bărbaților, cât și femeilor care doresc să sublinieze individualitatea lor și nu se tem să folosească culori vibrante și piese vestimentare originale pentru a se distinge de mulțime.

Acum ai șansa să devii proprietarul unui magazin Cipo & Baxx în România sau să aduci colecțiile marca Cipo & Baxx în magazinul tău printr-un parteneriat.

Alătură-te rețelei noastre!

Unitati in sistem de franciza

42 de magazine în Polonia și alte câteva sute de magazine răspândite în Australia, Franța, Italia, Africa de Sud, Ungaria, Olanda, Germania, Rusia, Spania, Suedia, Turcia și SUA.
Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

  • Asistență în alegere alocului potrivit pentru magazinul tău Cipo & Baxx
  • Suport în area de promovare și marketing
  • Transmirea know-how-ul și tuturor cunoștințelor pentru operarea unui magazin Cipo & Baxx.

Investitie totala, asteptari

  • Nu se percepe taxă de intrare în sistemul de franciză.
  • Investiția depinde în funcție de mărimea și locația aleasă pentru magazinul tău.
  • Totalul estimativ al investiției este de 10 000 EUR .

Cerinte de baza

  • Nu se percepe taxe de intrare în sistem sau redevențe lunare pe vânzări!!
  • Spirit de inițiativă și atitudine antreprenorială.
  • Spațiu de minim 50 m2.
  • Locație centrală, vizibilă și cu trafic ridicat.

Informatii despre francizor

Yilba Tekstil Sp. z o.o.

ul. Farbiarska 69 bud C, Warszawa 02-862, Polska

+48 504 530 085

erdalcelik@cipoandbaxx.pl

www.cipoandbaxx.pl

Persoana de contact pentru candidati

Erdal Celik (contact în limba engleză)

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre CIPO & BAXX

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon de contact *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.