Quasi Pronti România

Informaţii despre sistemul de franciză
Descrierea sistemului de franciză

De-a lungul timpului, brandul Quasi Pronti și câștigat un renume pe piața restaurantelor de fast-food, datorită conceptului inedit pe care îl oferă: mâncăruri din faimoasa bucătărie italiană pregătite în fața clientului si pe gustul acestuia, în numai 2 minute. Primul restaurant Quasi Pronti a fost deschis în anul 1999, în localitatea Aveiro din Portugalia, iar în prezent rețeaua de franciză a restaurantelor fast- food cu specific italienesc are succes în peste 60 de locații deschise la nivel internațional, întreaga rețea aflându-se în plină ascensiune.

Motto-ul Quasi Pronti: ”Tu alegi, iar noi gătim pentru tine” atrage un număr din ce în ce mai mare de clienți, care apreciază atât delicioasele produse italienești: paste, specialitățile din paste (lasagna, cannelloni) și pizza, cât și bucătăria deschisă, imaculată și sigură a restaurantului.

Întregul proces de pregătire a mâncărurilor se desfășoară în fața clientului care are posibilitatea să-și aleagă produsele preferate: tipul de paste/pizza/sosuri, ingredientele și topping-urile și în același timp să se bucure de spectacolul pregătirii rapide a acestora.

Franciza Quasi Pronti se dezvoltă cu succes și pe piața locală și reprezintă o perspectivă investițională atractivă pentru antreprenorii din România. Primul restaurant Quasi Pronti din țara noastră a fost deschis în anul 2008, în mall-ul Liberty Center din București. În prezent exista 8 parteneri francizați, în Constanța, Arad, Timișoara, Brăila, Oradea, Bacău Brasov, Ploiesti și Cluj. Până la finalul anului 2012 vom deschide inca un restaurant în Brașov, complx My Place. Durate medie de deschidere a unui restaurant Quasi Pronti este de aproximativ două luni.

Propriile puncte de vânzări
2
Locaţii deschise în sistem de franciză
9 + 1 în curs de deschidere
Fotografie punct de vânzare
Informaţii pentru francizat
Asistenţă pentru francizat

Suntem primii susținători ai dezvoltării lanțului de restaurante Quasi Pronti, iar viitorii noștri francizați trebuie să știe că obiectvul principal nu reprezinta vânzarea de francize. Noi intrăm în parteneriat si vizăm o relație pe termen lung cu antreprenori care reușesc să-și recupereze investiția în maximum 2 ani și care să ajungă ulterior la cifre de afaceri cât mai mari.

Pe lângă o alternativă optimă de investiție în perioada economică actuală și apartenența la un sistem sigur- rețeaua de franciză, parteneriatul cu Quasi Pronti România îți asigură următoarele avantaje:

 • suportul nostru continuu, atât înainte cât și după inaugurarea locației;
 • întocmirea planului afacerii;
 • sprijin în găsirea locației potrivite pentru restaurant;
 • suport complet oferit de echipa noastra în primele 5 zile de la deschidere;
 • consultanță în privința amenajării restaurantului ;
 • instruirea gratuită a personalului restaurantului;
 • dezvoltarea unei afaceri profitabile datorită conceptului inovativ și a calității produselor;
 • posibilitatea ca pe baza licentei Quasi Pronti România să accesezi fonduri europene de dezvoltare;
 • asigurarea de către Quasi Pronti România a unei game sortimentale bogate, în concordanță cu cerințele pieței locale;
 • suport solid de marketing prin susținere de imagine, verificare și îndrumare periodică, asigurare cu materiale de marketing;
 • consiliere juridică privind relațiile de franciză.
Totalul prevăzut al investiţiei

Pentru deschiderea unui restaurant Quasi Pronti, ai nevoie de 45.000 de euro, din care:

 • 10.000 de euro reprezintă costul licenței de franciză pentru deschiderea restaurantului;
 • 5.000 de euro taxa de training;
 • 30.000 de euro investiția în amenajarea și echiparea restaurantului;
 • Investiția totală poate fi recuperată în maximum 2 ani de la demararea afacerii.
Aşteptările de bază de la francizat

Căutăm parteneri care sunt buni administratori și dețin spirit antreprenorial. Experiența în afaceri este un avantaj, dar acceptăm și francizați care nu au experiență, însă ne demonstrează că vor să-și dezvolte un business profitabil cu ajutorul acestui concept inovativ.

Informaţii despre francizor
S.C. GUSTOS FOOD SRL
Șoseaua Progresului, nr. 151-171, Sector 5, București
+40 766 499 873
info@quasipronti.ro
www.quasipronti.ro
Persoana de contact pentru candidaţi
Gabriela Găvojdea, Master Francizat Quasi Pronti România, Director General S.C. GUSTOS FOOD SRL

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank