Crazy Piramid Pizza

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

CRAZY PIRAMID PIZZA este o reţea de restaurante a cărei semn distinctiv este imaginea unei pizza în formă de con. Pizza sub forma unui con este un concept nou pe piaţa poloneză, pe care l-am introdus la începutul anului 2010 şi care a fost întâmpinat cu mult interes de către francizaţii noştrii. Ideea de a produce pizza sub forma unui con s-a născut în 1994. CRAZY PIRAMID PIZZA deţine multe puncte de vânzare în diferite zone din provincia Lodz şi afacerea noastră nostru a atras mereu interesul consumatorilor. În prezent avem 27 de puncte care servesc produsele CRAZY PIRAMID PIZZA în Polonia şi în Irlanda.

Conceptul nostru se distinge prin constul redus al investiţiei şi un produs unic.

Nu avem cerinţe speciale pentru viitorul nostru francizat, receptivitatea şi o atitudine deschisă fiind cele mai importante pentru noi.

Deschide propriul tău restaurant-pizzerie! Asiguraţi-vă succesul propriei afaceri cu ajutorul experienţei noastre!

Suntem în căutare de master francizaţi din toată Europa!

Unitati in sistem de franciza

28 de unităţi în Polonia şi Irlanda
Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

Vă asigurăm asistenţă gratuită şi traininguri de formare profesională, know-how-ul necesar şi tot ce ai nevoie sa ştii despre experienţile celorlalţi francizaţi . Experienţa noastră este calea spre succesul tău!

Investitie totala, asteptari

50,000 EUR

Cerinte de baza

Noi nu avem cerinţe speciale pentru viitorul nostru francizat, receptivitatea şi spiritul antreprenorial fiind cele mai importante.
Informatii despre francizor

Wojtex

Strada Admiralska, nr. 19B, Lodz, Polonia.

(+48) 792-433-601

piramidpizza@wp.pl

www.piramidpizza.pl

Persoana de contact pentru candidati

Wojciech Godunski - contact doar în limba polonă și engleză

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre Crazy Piramid Pizza

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon de contact *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.