LINE-X

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

LINE-X Protective Coatings Ltd este compania care deține licența de master exclusiv și importator pentru Maria Britanie și anumite zone din Europa. LINE-X PC Ltd susține LINE-X Corp din Statele Unite în expasiunea sa globală în industria prelucrătoare, auto și producție industrială.

LINE-X Protective Coatings Ltd continuă să înființeze dealeri autorizați în Europa și asigurînd training, pregătire tehnică și produse îi ajută să devină experți respectați în această arie. Datorită poziției de master dealer/importator, LINE-X PC Ltd ocupă funcția de centru de distribuție unic pentru întreagul teritoriu din Marea Britanie, Irlanda și anumite zone din Europa.

Devenind dealer LINE-X sau adăugând LINE-X în oferta serviciilor oferite de compania ta îți aduce ocazia excepțională să intrii în industria protecției auto prin acoperire chimică, industrie de miliarde de lire sterline. Persoanele potrivite pentru a deveni dealeri LINE-X trebuie să dețină un spirit antrepreniorial dezvoltat și dorința de a-și extinde propria afacere și să contribuie la extinderea brandului LINE-X.

Obiectivul LINE-X este să continue încrederea clienților în produsele sale prin continuarea producerii materialelor de cea mai bună calitate și , de asemenea, să dezvolte produse noi. Gama LINE-X de produse pulverizante poliuretanice protejează aproape orice suprafață de impact, abraziune, coroziune, de cele mai multe substanțe chimice și de rupere sau uzură prematură.

LINE-X va continua să exploreze toate tipurile de echipamente de procesare pentru a oferi cel mai bun și eficient proces de aplicare disponibil. LINE-X PC Ltd își antrenează echipa pentru a maximiza satisfacția clienților și să furnizeze produse de calitate superioară pe întreg teritoriul din Marea Britanie și Europa.

Special la produsele LINE-X este că faptul la 3 secunde de la aplicare se simte uscat la atingere și în 24 de ore este complet finisat, dar cel mai important este că nu trebuie să fie păstrat într-un mediu cu temperatură controlată pentru a realiza acest lucru. Pentru produsele LINE-X nu este nevoie de o cabina încălzită sau zona de aplicare atunci când sunt pulverizate; nici nu se impune ca vehiculul să fie încălzit în timpul procesului de pulverizare. Aplicarea LINE-X se pliază extrem de bine la fluctuațiile de meteorologice europene și nu este afectată de climatul diferit. După ce a fost pulverizat vehiculul poate fi condus direct afara, indiferent de vreme și este gata imediat pentru utilizare moderată în primele 24 de ore.

LINE-X este partener cu Graco, liderul mondial în echipamente de pulverizare a substanțelor cu componente multiple. Echipamentul oferă posibilitatea de a încălzi substanțelor chimice la temperatura corectă de aplicare și controlarea densității amestecului, asigurându-se că raportul 1:1 este menținut mereu. Aparatul vine complet echipat cu un debitmetru digital care facilitează monitorizarea consumului de substanța chimice pe fiecare aplicare pentru a controla costurile.

Line-X XS 100 a fost declarat și recunoscut “food safe” ( în siguranță pentru produse alimentare )de către EC Plastics Directive 2002/72/EC. LINE-X nu conține CFC sau COV și cel mai important este faptul că nu conține solvenți astfel fiind în conformitate cu standardele de mediu, sănătate și siguranță.

Unitati personalizate

1 ( USA )

Unitati in sistem de franciza

Peste 500 de parteneri în 45 de țări

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

  • Pregătire profesională și suport tehnic
  • Sprijin în marketing LINE-X : târguri, dezvoltare web, studii de caz, etc
  • Exclusivitate locală
  • Intâlniri internaționale
  • Branding global, echipa internațională - LINE-X este în peste 45 de țări

Investitie totala, asteptari

Costul echipamentelor pentru funcționare: 47 000 USD


Cerinte de baza

Deținerea unui depozit de aproximativ 100 de metrii pătrați

Calități antreprenoriale și dorința de a dezvolta o carieră în domeniul industriei grea și auto


Informatii despre francizor

LINE-X Protective Coatings Ltd.

LINE-X House, Brannam Crescent Roundswell Business Park Barnstaple, Devon, EX31 3TD United Kingdom

+44 7764 232168

grzegorz@line-x.co.uk

www.line-x.co.uk

Persoana de contact pentru candidati

Grzegorz Harsze - Contact în limba engleză

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre LINE-X

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon de contact *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Cum alegi franciza potrivită /23.05.2018

“Succesul unei afaceri poate fi prezis. Alegeți întotdeauna domeniul care vă este aproape de inimă, nu vă concentrați doar pe partea financiară” - spune Michal Wisniewski.

De ce să achiziționezi o franciză în asigurări? /07.05.2018

Specialiștii spun că industria asigurărilor din România se află la un nivel modest, comparativ cu cea a altor state din Europa. Ca orice piață în tranziție, România prezintă multe provocări, dar și potențialul este diferit în comparație cu cel al țărilor dezvoltate, fiind departe de a atinge un nivel de saturație pe toate segmentele de asigurări.

PRESSTO caută Master Francizat în România /02.05.2018

Rețeaua spaniolă PRESSTO se extinde dinamic la nivel global. Planurile de expansiune vizează deschiderea de locații și pe piața românească, în sistem de master franciză.

Franciza specialiștilor în recrutare /18.04.2018

Din perspectiva resurselor umane, externalizarea poate aduce multe beneficii unei companii care dorește să își concentreze eforturile pe optimizarea producției și reducerea costurilor. O franciză în acest domeniu prezintă multe oportunități.

Investiţie sigură în resursele umane /01.04.2018

Cea mai sigură cale de a garanta supraviețuirea unei companii s-a dovedit a fi investiția în oameni. Resursele umane sunt recunoscute ca fiind singurele capabile să producă și să reproducă celelalte resurse ale unei organizații, iar antreprenorii înțeleg acest fapt.

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.