McDonald’s

Logo McDonalds
Informaţii despre sistemul de franciză
Descrierea sistemului de franciză

Modelul de afaceri McDonald’s are la bază trei piloni: francizații, furnizorii și angajații companiei.

Echilibrarea intereselor celor trei este cheia succesului companiei. În România, dintre cele 67 de restaurante, 7 funcționează în regim de franciză, fiind operate de 5 parteneri francizați.

Propriile puncte de vânzări
60
Locaţii deschise în sistem de franciză
7
Fotografie punct de vânzare
McDonald„s a deschis cel de-al 66 lea restaurant al retelei si cea de-a 10 cafenea McCafe
Informaţii pentru francizat
Asistenţă pentru francizat
Know-how, Training
Totalul prevăzut al investiţiei
Cerințele financiare variază în funcție de metoda de achiziție și de restaurantul a cărui franciză este achiziționată. Costurile includ o garanție, o plată inițiala și plăți lunare, ca procent din vânzările brute ale restaurantului, reprezentând: costuri pentru locație, costuri pentru servicii, contribuție la bugetul de marketing etc.
Aşteptările de bază de la francizat

În urma susținerii mai multor interviuri și în cazul în care suntem siguri că franciza McDonald’s este potrivită pentru un candidat, acesta începe programul de pregătire care durează, de obicei, nouă luni. Programul este unul complex și implică acumularea de experiență de lucru în mai multe restaurante, precum și studiul individual.

Candidatul trebuie să își permită să susțină cheltuielile personale pe toată perioada programului și, de asemenea, trebuie să depună o garanție care să acopere costul training-ului.

Conducerea unui restaurant McDonald’s reprezintă un angajament pe termen lung pentru care candidatul trebuie să îndeplinească aptitudini de comunicare și de buna relaționare cu oamenii.

McDonald’s ofera francize doar pentru persoane fizice.

Informaţii despre francizor
McDonald’s Romania S.R.L.
Sos. Nicolae Titulescu nr. 4-8, Cladirea America House, Aripa de Vest, Etaj 5, Sector 1, Bucuresti
+4 021 202 68 00
+4 021 202 68 03
office@ro.mcd.com
www.mcdonalds.ro
Persoana de contact pentru candidaţi
-

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank