Studio Figura

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

Studio Figura® Intenational este creatorul brand-ului Studio Figura® - cu o rețea de 690 de saloane de modelare corporală în Polonia și în întreaga lume. . Studio Figura International este și producătorul unor dospozitive ca Roll-Shaper®,  Vacu-Shaper®, Infra-Shaper® Swan. Numărul saloanelor care operează conform standardelor Studio Figura Concept a crescut de la lună la lună, promovând un stil de viață sănătos și o metodă eficientă pentru modelarea corporală în întreaga lume. Datorită celor 9 ani de experiență știm foarte bine ce își doresc femeile din întreaga lume: să arate bine, să fie sănătoase și fericite. Își doresc să-și atingă acest obiectiv într-o atmosferă prietenoasă, cu servicii profesionale, cu prețuri permisive și atractive. Răspunsul la dorințele tuturor femeilor din lume vine prin intermediul partnerilor noștri din întreaga lume: Lituania, Letonia, Rusia, Republica Moldova, Norvegia, Suedia, Marea Britanie, Irlanda, Croatia, Cipru, Insulele Canare, Israel, Ucraina și în curând în Astralia și în Noua Zeelandă.

În special pentru piețele din Europa Centrală si de Est am creat o formă prietenoasă de cooperare- un business profitabil cu o investiție minimă.

Este necesar să ai pregătire în domeniu pentru a deveni partenerul nostru?

Nu, deoarece parteneriatul cu noi include un training specializat (de peste 20 de ore de training) pentru fiecare francizat în parte și angajații acestuia. La finalul fiecărui training participanii primesc certificate care îi califică pentru administrarea unui salon Studio Figura.

Oferim propriul know-how- îi învățăm pe viitorii deținători ai saloanelor cum trebuie să implementeze în mod eficient cei 4 piloni ai conceptului Studio Figura pentru a avea succes.

Dispozitivele create în fabricile noastre au toate certificările CE și EC clinice și de inovație. Ele sunt compuse din instrumente de înaltă calitate și sunt create de cei mai buni ingineri și designeri. Dar, după cum ne place nouă să spunem, chiar dacă ai cel mai bun echipament, nu este suficient pentru a avea rezultate spectaculoase atunci când vine vorba de administrarea unui salon. Garanția succesului este dată de know-how-ul unic și de implementarea 100% a conceptului. Împărțim propria experiență cu toți partenerii noștri.

Cui ne adresăm

Oferta noastră este destinată în special femeilor care vor să conducă un business viabil, cu o investișie mică. Ne adresăm femeilor cu vârsta între 30-65 de ani, care vor să aibă propriul salon și vor să fie independente dpdv financiar.

Care este rata de profit

Garantăm un profit lunar între 4.000-10.000 de euro, în funcție de mărimea investiției. Investiția este recuperată în circa 5-7 luni.
*Un plan detaliat de business este dezbătut în cadrul unei întâlniri cu principalii acționari.

Unitati in sistem de franciza

690

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

Brand-ul Studio Figura este cunoscut în întreaga lume. Tratamentul original Studio Figura este echivalent cu o remodelare corporală eficientă.

Obținerea licenței, care se plătește cu 1 an în avans, include următoarele beneficii:

 • asistență în accesarea unei surse de finanțare (leasing, împrumut bancar, fonduri europene
 • crearea unui business plan prin intermediul departamentului nostru de analiză financiară
 • design-ul spațiului pentru desfășurarea activității, negocierea cu subcontractorii
 • training-uri în cadrul Studio Figura Concept- 20 de ore de training profesional, care include: costumer service, tehnici de vânzări, dezvoltarea unor programe de tratamente și de dietă, consultanță în domeniul dietelor
 • training-uri pentru folosirea dispozitivelor și tehnici pentru întreținerea acestora
 • training-uri regulate în domeniul remodelării corporale, diete și tehnicilor de vânzări
 • consultații gratuite cu dieteticianul Beata Feldman
 • consultații individuale bazate pe fișa clientului și teste de sânge
 • consultații în domeniul dietelor
 • un scenariu pentru marea deschidere
 • crearea materialelor de marketing: postere, fly-ere, cărți de vizită, bannere
 • scenarii pentru evenimente ocazionale
 • organizarea competiției internaționale Metamorphosis- Studio Figura International este sponsorul oficial al premiilor

NU CONTRIBUIM LA PROFITUL PARTENERILOR NOȘTRI.


Investitie totala, asteptari

 • I ) Pentru un spațiu între 50-60 mp este necesară o investiție între 12.000 EUR-25.000 EUR
 • Pentru un spațiu între 100-120 mp este necesară o investiție între 25.000 EUR – 50.000 EUR
 • II) Costurile privind aranjarea spațiului depinde de condițiile inițiale (se poate negocia cu un dezvoltator)
 • III) Costul licenței: 300 EUR (se plătește în avans, la începutul fiecărui an)

Cerinte de baza

Afacerea noastră este dedicată femeilor care doresc să se alăture unei rețele de succes în domeniul remodelării corporale: Studio Figura Concept. Investiția minimă pe care acestea trebuie să o dețină este de 12.000 EUR. Spațiul în care va fi dezvoltat noul salon trebuie să aibă minimum 50 mp, într-o localitate cu minimum 5.000 de locuitori.


Informatii despre francizor

Studio Figura International

ul. Malwowa 79, Poznań

(61) 278 75 48, 278 75 65, 278 75 78

marketing@studiofigura.com.pl

www.studiofigura.com.pl

Persoana de contact pentru candidati

Katarzyna Paluszkiewicz

Director

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre Studio Figura

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon de contact *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.