Blue Elephant

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

Activitatea principală a editurii Blue Elephant este reprezentată de ”cărțile personalizate”.

Din anul 1998, editura a publicat peste 20 de cărți originale, iar toate acestea au fost bestseller-uri. În anul 2001, Blue Elephant a publicat un nou instrument (joc), numit ”Motanice” (TANGLE), care a fost denumit de către experți ”jucăria potrivită”. Primul sistem audio de înregistrare HAVRAN TIK a apărut în anul 2006 - acesta este o poveste audio personală. Poți alege din baza de date a computerului 250 de nume de fete și 250 de nume de băieți pentru a adăuga o poveste HAVRAN TIK.

În anul 2006, ”Proiectul de promovare a cititului” este îmbrățișat de copii și este evaluat drept cel mai motivant sistem de citit de către Institutul de Cercetare ceh și de către Ministerul Educației, Tineretului și Sportului din Cehia. Din 2010, editura s-a adresat autorilor și ilustratorilor amatori care sunt implicați în proiecte care promovează lectura. Scopul companiei este să se apropie de micii cititori și să le arate acestora magia textelor scrise.

La baza conducerii unei edituri stă un model de franciză. Oricine îndeplinește aceste condiții, poate deveni deținătorul licenței și poate participa la creșterea misiunii editurii. În prezent, compania operează în Cehia, Polonia și Slovacia.

Pe piața cehă, Blue Elephant activează de 16 ani și continuă să-și dezvolte vânzările și rețeaua de parteneri. Aceștia vor fi susținuți pe tot timpul derulării parteneriatului. Este de luat în considerare și faptul că, pe lângă business-ul propriu zis, există și o pagină care are ca scop apropierea partenerilor - cu scopul de a promova lectura în rândul micilor cititori. Împreună, putem găsi întotdeauna un mijloc optim de cooperare pentru ambele părți, cu acoperire la nivel internațional și cu experiența mai multor modele de colaborare.

Unitati in sistem de franciza

31 în Cehia, 2 în Slovacia, 43 în Polonia

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

 • Know-how pentru editarea și prezentare cărților
 • Livrarea de bunuri (cărți albe) pentru a fi vândute clienților
 • Cerințele tehnologice pentru completarea cărților personale (clientul primește întotdeauna cartea dorită la calitate 100%)
 • Suport de marketing
 • Materiale promoționale și portofoliu global
 • Servicii și sfaturi gratuite

Investitie totala, asteptari

Taxa de franciză:

 • Master Franciză: taxa porneşte de la 5.000 EUR, tariful fiind raportat la zonă şi la numărul de locuitori
 • Franciză: taxa pentru o licenţă de franciză este de 800 de euro, în zonele cu o populaţie mai mică de 200.000 de locuitori

Cerinte de baza

Partenerul nostru nu trebuie să aibă cunoștințe specifice sau o investiție ridicată.

 • Cărțile personale vor fi editate după instrucțiunile distribuitorului.
 • Colegii de la departamentul tehnic, de marketing și de servicii profesionale vor coopera îndeaproape cu toți partenerii.

Ce căutăm?

 • Parteneri care cred că cei mici găsesc magie în textele scrise prin intermediul cărților personale.
 • Parteneri care sunt puternici și sunt capabili să aibă succes.

Informatii despre francizor

MODRÝ SLON s.r.o.

Nám. Osvoboditelů 6/7, 746 01 Opava

mhalfar@profitsystem.cz

www.modryslon.cz

Persoana de contact pentru candidati

Marek Halfar (limba de contact: engleza

ceha si poloneza)

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre Blue Elephant

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon de contact *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.