Body Creator

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

Body Creator este un brand care s-a făcut remarcat în piaţa centrelor de remodelare corporală pentru femei,

Datorită experienţei vaste în acest domeniu, am reuşit să dezvoltăm cel mai complex şi avansat sistem de reglare şi corectare a imperfecţiunilor corpului femeilor, cu rezultate foarte bune - atât din punct de vedere estetic cât şi financiar pentru cei care doresc să se alăture acestui business de familie de succes.

Brand-ul este foarte cunoscut în Croaţia încă din anul 2001, iar treptat s-a dezvoltat şi în alte ţări din regiune: Bosnia şi Herţegovina şi Slovenia. În tot acest timp, clientele noastre au pierdut în total peste 32 de tone şi şi-au redus dimensiunile cu peste 195,000 cm. Doar în anul 2012, compania a oferit peste 45,000 de tratamente.

Greutatea în exces şi obezitatea reprezintă o problemă gravă la nivelul întregii Europe. Greutatea în exces afectează între 30-80% dintre adulţi şi 20% dintre adolescenţi şi copii. Obezitatea creşte incredibil de repede, iar la nivelul anului 2010, circa 150 de milioane de adulţi şi 15 milioane de adulţi erau obezi. În mod alarmant, comparativ cu anul 1970, cifrele ne arază că în prezent sunt de 10 ori mai mult copii cu probleme de greutate.

 

Body Creator este o metodă prin care problemele de greutate corporală în exces pot fi reglate. Brand-ul propune o remodelare corporală naturală, cu efecte pe termen lung, care nu afectează sănătatea şi ajută la reducerea costurilor din sistemul de sănătate care au crescut alarmant din cauza obezităţii. Metoda Body Creator este dezvoltată constant datorită personalului profesionist şi a cercetărilor constante. Reprezentanţii companiei cooperează cu fizicieni, nutriţionişti, psihologi şi psihoterapeuţi.

Trend-urile arată că piaţa îşi manifestă constant interesul pentru sănătatea, putere fizică şi menţinerea unei siluete armonioase şi a unui trup tânăr. Creşterea pentru tratamentele şi metodele naturale de pierdere în greutate a crescut constant. Un trup sănătos, sportiv şi bine proporţionat este dorinţa fiecărei persoane. Consecinţa: un număr ridicat de centre de remodelare corporală.
De altfel, sectorul acestor centre creşte şi se dezvoltă constant. Acest domeniu al frumuseţii şi sănătăţii prezintă numeroase cereri de dezvoltare şi de noi concepte de business pe măsură ce creşte şi popularitatea topicului: "cum să înlături imperfecţiunile trupului". Cu ajutorul francizei acest domeniu a cunoscut o expansiune rapidă.

 

Body Creator îşi oferă reţeta prin intermediul unei francize transparente, care are la bază o metodologie inovativă şi un sistem de politici şi business management foarte bine pus la punct. Avem o franciză a cărei investiţie este una sigură, într-un sector care nu este afectat de criza economică, deoarece probeleme legate de obezitate sunt tratate zi de zi la nivelul întregii Europe.

Unitati personalizate

1

Unitati in sistem de franciza

Croaţia: 3
Bosnia: 1
Slovenia: 1

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

 • asistenţă în crearea planului de business
 • sprijin înainte de deschiderea centrului în ceea ce priveşte alegerea spaţiului şi recrutarea angajaţilor
 • echipamentul necesar
 • suport IT (software personalizat)
 • manual operaţional
 • transferul know-how-ului şi al experienţei prin intermediul training-urilor
 • suport continuu de la managerii generali în primele zile de operare ale centrului
 • formulare necesare întocmire managementului afacerii

Investitie totala, asteptari

 • Taxa de intrare în sistem: 10% din investiţia totală
 • Echipamentul este inclus în taxa de franciză
 • Joint marketing-ul este opţional
 • Taxe lunare: nu există
 • Mentenanţa site-ului: 50 euro/an
 • Aparatura este reînoită la fiecare 2 ani (preţul acesteia este cuprins între 2,500-25,000 EUR)
 • Master Francizatul are responsabilitatea şi privilegiul de a subfranciza afacerea pe întreg teritoriul ţării (este obligatoriu ca acesta să deţină cel puţin o unitate prorie).
 • Taxa de master franciză: 20.000 euro

Cerinte de baza

Căutăm persoane cu spirit antreprenorial, comunicative; nu contează experienţa pe care o au. Căutăm persoane dispuse să investească într-un sector care nu cunoaşte noţiunea de criză economică.

Căutăm un master francizat care să cunoască foarte bine piaţa pe care activează şi care să-şi dorească să devină partenerul nostru. Acesta va avea privilegiul să dezvolte sufrancize, însă în acelaşi timp va avea şi obligaţia să deschidă cel puţin un centru propriu.

Contractul de master franciză se semnează pe o perioadă de 10 ani.


Informatii despre francizor

Body Creator d.o.o.

Magazinska 11 a, Zagreb

+385 981697427

info@bodycreator.com

www.bodycreator.com

Persoana de contact pentru candidati

prof Ljiljana Kukec

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre Body Creator

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon de contact *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.