L`ARÔME parfumes

L'arome
Informaţii despre sistemul de franciză
Descrierea sistemului de franciză

Parfumurile L'AROME sunt un amestec de lux şi rafinament disponibile la preţuri accesibile. Colecţia de parfumuri L`ARÔME este creată şi produsă in oraşul Grasse in Provence, în oraşul care e cunoscut  înca din secolul 16 ca capitala mondială a industriei de parfumuri, şi se produce in frabrică care are o tradiţie veche de 52 de ani.

Colecţia L`ARÔME vinde parfumuri vrac la punctul de vânzare şi este singura din lume care produce acest tip de parfum şi îl produce în Franţa, iar eticheta Made in France este prezentă pe toate produsele noastre. În producţia noastră în Franţa folosim uleiuri esenţiale de cea mai înaltă calitate şi cel mai bun spirit franţuzesc, iar in procesul de producţie folosim procesul de maturizare şi filtrare ceea ce le dă parfumurilor  L`ARÔME mirosuri de o armonie şi un rafinament nemaîntâlnit. Până în prezent au fost produse 110 de Eau de Parfum pentru femei şi 60 pentru bărbaţi. Numărul parfumurilor creşte constant în concordanţă cu noile trenduri de pe piaţă dar şi cu cererile clienţilor.

Unicitatea colecţiei L`ARÔME este că parfumurile sunt expuse într-un ambalaj AMFORA care este  decorat special  si se vând ca parfumuri de vrac, astfel incât clientul, pe lângă alegerea tipului de parfum poate alege şi cantitatea care doreşte. In plus, faţă de design-ul original AMFORA fiecare parfum are o nuanţă specifică, ceea ce face locul de vânzare sa fie deosebit de atractiv, o poveste magică cu o sută de nuanţe cu culori diferite.

L`ARÔME operează printr-un lanţ de unitaţi de vânzare răspândite prin franciză de afaceri. Deşi,vă prezentăm un nou şi inovator concept de franciză de vânzare a parfumurilor de înaltă calitate , Made in France, la preţuri accesibile. Conceptul de franciză vă oferă flexibilitatea şi un minim de risc, pentru că cu un minim de investiţie incepătoare (de la 1425€) nu este necesară taxa de intrare a francizei, nici royalities, dar oferă mare flexibilitate în vânzare.Unele dintre avantajele conceptului nostru sunt:

 • Ambientul fermecător şi aspect plăcut al locului de vânzare care alcătuieşte mai mult de o sută de nuanţe de culori ale parfumurilor şi ale condimentelor  şi care îl face foarte atragător pentru potențialii clienți.
 • L`ARÔME parfumuri sunt de o calitate înaltă – aceştia sunt Made in France parfumuri cu un preţ de vânzare foarte accesibil in comparaţie cu restul parfumurilor Made in France care se află pe piaţă
 • În conformitate cu preţul accesibil, calitate înaltă, plăcerea locului de vânzare deosebită, volumul vânzării produselor noastre este foarte mare, ceea ce cu o marjă mare(până la 30%) şi în comparaţie cu alte parfumuri pe piaţă, permite profitul mare şi întoarcerea rapidă a investiţtiei.
 • Conceptul  este flexibil şi dă posibilitatea, pe lângă  gama L`ARÔME, să se vândă şi produsele compatibile(cosmetice, make-up, oje, accesorii pentru păr, etc.), doar că acestea nu pot fi produse să facă concurenţă directă produselor noastre.                                  

Am realizat mai multe tipuri de colaborare care includ şi propriul L`ARÔME shop(franciză iniţiala) şi aşa numita franciză corner(shop in shop) aşa că le oferim potenţialilor clienţi mai multe posiblităţi de colaborare:

 • Destinatar francizei master- exclusivitatea teritorială garantată, doar ca Master trebuie sa deschidă cel puţin un punct de vânzare – magazinul propriu „Pilot shop”.
 • Franciză unitară (single unit) sau corner (shop in shop)cu aceasta ca şi soluţtia completă (turn-key) cu investiţie incepătoare pornind de la 1.425,00 €
 • Posibilitatea flexibilă să începem colaborare ca şi franciza unitară, cu o posibilitatea ca destinatarul după 3 luni poate lua decizia să devină destinatar franciză Master (dreptul de alegerea primară).

Celor interesaţi pentru franciză Master, care semnează contractul până la data de 31.12.2016. le oferim un bonus special – livrare grătuită pentru prima umplutură a produsului.

Propriile puncte de vânzări

1 (Croația)

Locaţii deschise în sistem de franciză

30 (Croația)

Fotografie punct de vânzare
L`ARÔME
Informaţii pentru francizat
Asistenţă pentru francizat
 • Pregătirea gratuită pentru personal
 • Protejarea punctului de vânzare cu un contract (exclusivitatea teritorială)
 • Susţinerea cu testere şi materiale de propagandă
 • Publicitatea gratuită la punctul de vânzare
 • Aranjarea gratuită a vitrinei
Totalul prevăzut al investiţiei
 • Investiţii iniţiale necesare(pentru primă umplutură) pentru destinatorul francizei Master sau Corner(shop in shop) începând de la 1.425,00 €
 • Investiţii pentru dotarea localului depind de mărimea localului şi de modelul de colaborarea ales (franciză sau corner)
 • Primă umplutură a mărfii pentru franciză Master de la 10,000 €,  depinzând de mărimea teritoriului.
Aşteptările de bază de la francizat
 • Destinatorul fancizei trebuie să închirieze(sau să fie proprietar) localul pe locaţia frecvenţa. Mărimea minimă a localului este 15-40m2.
 • Pentru destinatari francizei Master să aibă viziunea şi capacitatea a propaga franciză L`ARÔME pe teritoriul său.
Informaţii despre francizor
Larome Point j.d.o.o.
Larome Point j.d.o.o. Sestinski Vrh 2 D, 10 000, Zagreb, Croația
+ 385 1 4637 324
+ 385 1 4637 288
zb@olfacto.hr
www.larome-parfumes.com
Persoana de contact pentru candidaţi

Zrinka Bagić (contact în limba engleză)

Află mai multe
Completează formularul de mai jos dacă vrei să afli mai multe informații. Datele tale vor fi transmise direct către francizor.
Nume și prenume *
Oraș *
Telefon *
E-mail *
When you see this field leave it empty.

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank