Paysera

Paysera logo
Informaţii despre sistemul de franciză
Descrierea sistemului de franciză

"Paysera" este o afacere care funcționează cu succes din anul 2004, în domeniul transferurilor internaționale de numerar, de schimb valutar și de procesare electronică a plăților. Afacerea noastră combină tehnologii și modalități de plată prin crearea de soluții simple, rapide, accesibile și fiabile de plată electronică pentru toți clienții, oriunde și oricand.

În prezent, "Paysera" are o echipă de peste 100 de angajați, dedicată dezvoltării și susținerii produselor sale. Colaborăm cu mai mult de 50 de bănci din cadrul Uniunii Europene și deservim sute de mii de clienți din întreaga lume.

În 2012, "Paysera" a obținut licența europeană de monedă electronică și a început dezvoltarea internațională. În 2016, am înființat sediul central în Regatul Unit al Marii Britanii și am început expansiunea afacerii noastre de franciză. În prezent, căutăm parteneri în majoritatea țărilor europene, pentru a se alătura rețelei noastre de franciză care crește rapid.

În 2016, comerțul electronic a ajuns la 8,7% din totalul comerțului cu amănuntul din întreaga lume, iar pentru anii următori se așteaptă o creștere de 20% pe an. În același timp, în ultimii ani, valoarea totală a tranzacțiilor fără numerar a crescut în medie cu 42%. Toate acestea determină utilizarea rapidă a metodelor de plată electronică, care servesc până la 92% din piața de comerț electronic.

Oferind servicii de plată convenabile, la prețuri acceptabile, prin intermediul celor mai noi tehnologii, încercăm să construim o lume în care plățile electronice nu au limite, sunt simple, rapide și disponibile pentru oricine, oriunde și în orice moment.

Puteți exploata potențialul acestei piețe de plăți electronice în plină expansiune prin aderarea la rețeaua de franciză "Paysera" și lansarea propriei afaceri.

Propriile puncte de vânzări

1 unitate Start-up care funcționează în Lituania

Locaţii deschise în sistem de franciză

Unități in 3 țări (Bulgaria, Letonia, Slovenia)

Fotografie punct de vânzare
Paysera
Informaţii pentru francizat
Asistenţă pentru francizat

Prin achiziționarea francizei Paysera, veți primi toate “ingredientele” necesare pentru a începe și a desfășura cu succes, atât în țara, cât și în regiunea dumneavoastră, o afacere cu plăți electronice, integrată la nivel internațional.

Prin achiziționarea pachetului de franciză, veți obține instantaneu acces la transferul on-line transfrontalier, la o platformă de procesare a plăților și la sistemul de afacere în franciză. Vă vom ajuta cu integrarea necesară a sistemelor și adaptarea serviciilor, cu accesul la infrastructura multinațională a băncilor și a altor parteneri, cu instruirea și sprijinul necesar, precum și cu materialele de marketing și de vânzări.

Ulterior, pe parcursul dezvoltării afacerii dumneavoastră, vă vom susține în permanență prin actualizarea și îmbunătățirea soft-ului, prin lansarea de noi servicii și produse, prin suport IT și de marketing. Veți avea acces la sisteme globale de management al afacerilor, la informații îmbunătățite și actualizate în mod constant, precum și la suport ad-hoc în problemele de management al afacerilor, marketingului și finanțelor.

Totalul prevăzut al investiţiei

Investiția estimată a francizatului este de 200.000 de euro și include:

• taxa inițială de franciză;

• crearea unei infrastructuri de afaceri;

• cheltuieli de funcționare pentru 1 an.

Pe lângă acestea, francizatul trebuie să îndeplinească cerințele autorităților financiare locale pentru obținerea unei licențe bancare sau pentru plăți electronice.

Aşteptările de bază de la francizat

Deși oferim francizaților noștri sprijin complet și integrat, este important ca profilul candidatului să îndeplinească anumite cerințe și condiții prealabile pentru ca acesta să reușească să obțină succes în afacerea cu plăți electronice.

Francizatul ideal "Paysera" trebuie să aibă:

  • Experiență în gestionarea unei afaceri de succes

  • Un istoric curat, de încredere și o reputație bună

  • Capacitate investițională

  • Dorința de a dezvolta piața locală de plăți electronice prin soluții inovatoare și rentabile

Este preferabil ca francizatul ideal "Paysera" să aibă:

  • Experiență în sectorul bancar sau financiar

  • Relații bune în comunitatea locală de afaceri 

Informaţii despre francizor
“Paysera” LTD
franchise@paysera.com
www.paysera.com
Persoana de contact pentru candidaţi

Liudas Kanapienis (please contact in English)

Află mai multe
Completează formularul de mai jos dacă vrei să afli mai multe informații. Datele tale vor fi transmise direct către francizor.
Nume și prenume *
Oraș *
Telefon *
E-mail *
When you see this field leave it empty.

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank