POLARISOL

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

POLARISOL Ltd. (înființată în 2014) a fost înființată ca urmare a unei inovații în tehnologia luminii polarizate. În cele din urmă, o schimbare treptată a tehnologiei inovatoare și visul de a avea un dispozitiv de ultimă oră care să multiplice efectul echipamentelor existente a devenit o realitate. Suntem compania care face posibil ca toată lumea sa se bucure de multiplele beneficii ale luminii polarizate prin crearea de dispozitive tehnologice inovatoare, la prețuri accesibile, care pot fi folosite atât în saloane cosmetice și cabinete medicale, dar și acasă, de către toți membrii familiei.

Fondatorii companiei POLARISOL Ltd. au realizat imediat oportunitatea tehnologiei care a combinat un echipament îmbunătățit semnificativ cu un preț accesibil. Dispozitivele medicale POLARISOL Ltd. sunt brevetate in cadrul celebrului proiect mondial maghiar de cercetare și dezvoltare în domeniul luminii polarizate, care a reprezentat coloana vertebrală a industriei pentru ultimele decenii.

Acest lucru, combinat cu știința avansată în domeniul ingineriei, precum și cu soluțiile de înaltă tehnologie din Japonia, Germania și SUA sunt ceea ce au făcut ca dispozitivele noastre să fie cea mai bună alegere pentru oricine caută beneficiile luminii polarizate.

Sistemul de film polarizant cu mai multe straturi, acționând pe cea mai mare suprafață optică din categoria sa și tehnologia inovatoare cu LED-uri care asigură emiterea unei cantități mai mari de lumină polarizată și mai concentrată sunt atuurile dispozitivelor Polarisol, în comparație cu ale altor echipamente care folosesc tehnologii depășite.

Designul ergonomic, în stilul smartphone sau tabletă, oferă un mod de utilizare prietenos, precum și transport și stocare facile, oferind de asemenea utilizatorului un stil elegant și o experiență unică.

Indicații medicale

Dispozitivele medicale POLARISOL sunt certificate (OGYEI-EMKI - Certificat CE nr. 5-709-500-1112) pentru următoarele afecțiuni:

  • Vindecarea rănilor, a cicatricilor post-operatorii și traumatice, tratarea arsurilor

  • Leziuni cauzate de activități sportive, afecțiuni musculare și ale țesuturilor conjunctive, entorse

  • Tratamentul tulburărilor dermatologice (de exemplu acnee vulgaris, psoriazis, rozacee)

  • Ulcere și răni ale pielii cauzate de tulburări de circulație venoasă-limfatică-arterială

  • Tratamentul rănilor de presiune (decubit) cauzate de imobilizare

Se recomandă, de asemenea, pentru aplicații medicale în:

  • Pediatrie (boli respiratorii superioare, eczeme, disfuncții musculo-scheletice)

  • TAS (tulburare afectivă sezonieră), depresia de iarnă cauzată de lipsa luminii

În plus, este ideal în tratamentele cosmetice deoarece este eficient pentru întinerirea pielii. Este un instrument puternic în lupta împotriva ridurilor, vergeturilor și celulitei.

Expansiune dinamică pe piețele internaționale

În afara pieței ungare, produsele POLARISOL sunt disponibile în Suedia, Norvegia și în alte țări din regiunea Europei Centrale. Pe aceste piețe internaționale, produsele POLARISOL sunt utilizate în principal de către profesioniști locali care activează în domeniul îngrijirii și înfrumusețării corpului (coafură, cosmetică), chirurgi plastici, dermatologi, medici sportivi, chiropracticieni și medici veterinari, care utilizează aceste dispozitive medicale pentru terapii mono sau complementare.

POLARISOL Ltd caută un profesionist cu experiență, un antreprenor cu motivație pentru a dezvolta segmentul de piață dedicat acestor dispozitive medicale în România și a profita de potențialul unei piețe neacoperite încă.

 

Unitati personalizate

Ungaria

Unitati in sistem de franciza

Norvegia, Suedia, SUA, țările din Orientul Mijlociu

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

Oferim formare completă privind modul de utilizare a echipamentelor, suport juridic și administrativ, logistic, sprijin privind organizarea campaniilor de marketing on-line și off-line.


Investitie totala, asteptari

De la 4.000 la 10.000 EUR


Cerinte de baza

Vânzarea de produse cosmetice și de îngrijire a sănătății și/sau oferirea de servicii prin intermediul comercializarii dispozitivelor medicale.


Informatii despre francizor

Polarisol Ltd.

3530 Miskolc, Széchenyi István út 66-68, Ungaria
Showroom: H-1095 Budapesta, Máriássy u.7.

+36 1 920 1264

norbert.farkas@polarisol.com

en.polarisol.com/

Persoana de contact pentru candidati

Mr. Norbert Farkas (English

German

Hungarian)

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre POLARISOL

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon de contact *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Cum alegi franciza potrivită /23.05.2018

“Succesul unei afaceri poate fi prezis. Alegeți întotdeauna domeniul care vă este aproape de inimă, nu vă concentrați doar pe partea financiară” - spune Michal Wisniewski.

De ce să achiziționezi o franciză în asigurări? /07.05.2018

Specialiștii spun că industria asigurărilor din România se află la un nivel modest, comparativ cu cea a altor state din Europa. Ca orice piață în tranziție, România prezintă multe provocări, dar și potențialul este diferit în comparație cu cel al țărilor dezvoltate, fiind departe de a atinge un nivel de saturație pe toate segmentele de asigurări.

PRESSTO caută Master Francizat în România /02.05.2018

Rețeaua spaniolă PRESSTO se extinde dinamic la nivel global. Planurile de expansiune vizează deschiderea de locații și pe piața românească, în sistem de master franciză.

Franciza specialiștilor în recrutare /18.04.2018

Din perspectiva resurselor umane, externalizarea poate aduce multe beneficii unei companii care dorește să își concentreze eforturile pe optimizarea producției și reducerea costurilor. O franciză în acest domeniu prezintă multe oportunități.

Investiţie sigură în resursele umane /01.04.2018

Cea mai sigură cale de a garanta supraviețuirea unei companii s-a dovedit a fi investiția în oameni. Resursele umane sunt recunoscute ca fiind singurele capabile să producă și să reproducă celelalte resurse ale unei organizații, iar antreprenorii înțeleg acest fapt.

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.