Jumping CLAY

Jumping Clay
Informaţii despre sistemul de franciză
Descrierea sistemului de franciză

Vă invităm să vă alăturați unei francize cu creștere rapidă, care deja operează în peste 40 de țări din întreaga lume, având peste 650 de academii deschise și 5000 de instructori.

Conceptul Jumping Clay provine din Coreea de Sud - unde este inclus în sistemul de învățământ - ceea ce implică faptul că, în plus față de cumpărarea plastelinei speciale la punctul de vânzare, pot fi organizate cursuri de modelare a figurinelor din plastelină.

Jumping Clay este cea mai ușoară și cea mai modelabilă formă de plastelină din lume, care nu lasă pete, este  perfectă pentru modelarea 3D și este, de asemenea, complet inofensivă (a trecut cele mai importante teste internaționale de calitate și siguranță în care este tratată ca hrană).

Din punct de vedere al imaginației, plastelina Jumping Clay nu are nicio limitare atunci când creativitatea intră în joc. Este destinată tuturor grupurilor de vârstă (de la copii preșcolari și școlari, până la adulți și persoane în vârstă), astfel încât, toți cei care au puțină imaginație, își pot pune în practică ideile și se pot distra, făcând diferite figurine sau ornamente. Este un cadou ideal pentru copii, adulți sau chiar pentru întreaga familie!

Propriile puncte de vânzări

3 în Zagreb (Croația)

Locaţii deschise în sistem de franciză

În întreaga lume, există peste 650 de locații în 40 de țări.

Fotografie punct de vânzare
Jumping Clay
Informaţii pentru francizat
Asistenţă pentru francizat
  • Instruirea angajaților

  • Marketing direct și sprijin operațional

  • Perfecționarea continuă a materialelor promoționale, care va contribui la expansiunea și dezvoltarea afacerii.

Totalul prevăzut al investiţiei
  • Franciză master (pentru toate țările din regiune).

  • Contractul se încheie pentru o perioadă de 6 ani.

  • 20.000 de EUR pentru master franciză.

Aşteptările de bază de la francizat

Beneficiarul francizei poate fi oricine, întrucât nu are nevoie de cunoștințe sau de experiență în acest domeniu.

După cumpărarea unei francize, francizații au obligația de a participa la un curs de modelare și de manipulare cu Jumping Clay, sub supravegherea instructorilor noștri.

Informaţii despre francizor
Mangold doo
Hrvatske bratske zajednice 87, 21266 Zmijavci, Hrvatska (Croația)
+385 91 393 9833
info@jumpingclay.hr
www.jumpingclay.hr
Persoana de contact pentru candidaţi

Nediljka Dokozic (limba engleză)
Mircea Coman, PROFIT system (limba română)

Din 2016, Mangold doo este beneficiarul exclusiv al francizei Super Master pentru țările din regiune și deține drepturi exclusive pentru extinderea și dezvoltarea mărcii. Mangold este franciza master pentru Croația și super-master pentru alte țări din regiunea adriatică (HR, RS, SI, BIH, MKD, MNE, RKS, AL), unde este autorizat să reprezinte francizorul coreean în dezvoltarea mărcilor în alte țări din Europa Centrală și de Est.

Află mai multe
Completează formularul de mai jos dacă vrei să afli mai multe informații. Datele tale vor fi transmise direct către francizor.
Nume și prenume *
Oraș *
Telefon *
E-mail *
When you see this field leave it empty.

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank