RE/MAX

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

Modelul de afaceri RE/MAX  are la bază trei piloni: francizații, agenții și clienții.

Activitatea de bază este consultanța privind tranzacțiile imobiliare, pentru vânzători, cumpărători, investitori și dezvoltatori.

Unitati personalizate

1 (Cluj-Napoca)

Unitati in sistem de franciza

35 de birouri în franciză, în 15 orașe (Arad, Bacău, Bistrița, Bran, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Focșani, Iași, Oradea, Piatra Neamț, Satu Mare, Sibiu, Timișoara)

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

Francizații beneficiază de traininguri specializate, sisteme de lucru performante, un plan de marketing solid și de suportul unei întregi rețele naționale și internaționale.


Investitie totala, asteptari

Totalul estimativ a investiției

Investiția totală este de 7.990 Euro + TVA care reprezintă redevența sau taxa inițială de franciză, la care se adaugă 9.000 de Euro + TVA pentru amenajarea biroului. 

Taxa de franciză implica accesul francizatului la utilizarea brand-ului RE/MAX, precum și la pachetele de servicii educaționale, de marketing, juridice, tehnologice.


Cerinte de baza

Cerințele de bază în cadrul sistemului

Profilul francizatului: antreprenor sau angajat / fost angajat care deține / a deținut o poziție de top-management într-o corporație.

Locația ideală: spațiu stradal, cu vitrine sau spațiu în imobil de birouri sau spațiu independent (într-o casă/vilă) – minimum 70 mp.


Informatii despre francizor

RE/MAX România

Cluj-Napoca, Bd. 21 Decembrie 1989 nr. 77, The Office, Corp B, et. 1

+40 744 619 767

razvan.cuc@remax.ro

www.remax.ro

Persoana de contact pentru candidati

Răzvan Cuc

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre RE/MAX

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon de contact *
E-mail *

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.