Arby’s

Informaţii despre sistemul de franciză
Descrierea sistemului de franciză

Restaurant american de  sandwich-uri – Arby’s - este  cel mai mare lant de restaurante din lume , care oferă sandwich-uri de cea mai buna calitate. Reteaua de restaurante Arby’s  numara 3.400 de restaurante in SUA, Canada, Orientul Mijlociu și Turcia. Avand mai mult de 50 de ani de experienta, Arby’s  oferă clientilor sandwich-uri lucrate manual, bucătărie variată și deserturi extrem de gustoase. Baza meniului este cea mai sanatoasa  carne, de calitate superioara.  Arby’s este, astfel, poziționat  între tipurile de restaurant fast-food si fast casual. Francizatul va semna un contract de exclusivitate regional, pentru o perioadă de 20 de ani.

Propriile puncte de vânzări

950

Locaţii deschise în sistem de franciză

În 2017, inclusiv 131 în afara SUA

Fotografie punct de vânzare
arby's interior
Informaţii pentru master francizat
Asistenţă pentru master francizat

6-8 saptamani de formare in Statele Unite ale Americii pentru managementul  gestionarii  unitatii de franciza

formare și asistență, in restaurante deschise din Romania

Totalul prevăzut al investiţiei

Pentru a deschide un restaurant in Statele Unite ale Americii este nevoie de o investiție de 350 de mii la 2,5 milioane de dolari americani. Franciza Arby’s  așteapta ca beneficiarii sa fie dispuși și capabili  sa deschida rapid un restaurant.  Francizatul ar trebui să aibă, de asemenea, un capital care îi va permite să deschidă cel puțin 10 restaurante Arby’s  în decurs de 5 ani.Taxa de intrare este de 10.000 $ pentru fiecare restaurant. Taxa de redeventa  este de 4,25% din veniturile din vânzări.

Informaţii despre francizor
Arby’s
Restaurant Group Arby lui, Inc. 1155 Perimeter Center West, Atlanta, GA 30338, Statele Unite ale Americii
arbys@franchising.pl

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank