Denny’s

Denny's
Informaţii despre sistemul de franciză
Descrierea sistemului de franciză

Denny's - restaurante cu specific american! Rețeaua de restaurante Denny's cuprinde peste 1.700 de restaurante, răspândite atât în Statele Unite, cât și în alte 13 țări. Denny's este astăzi cel mai mare lanț de restaurante din lume, cu servicii complete (mâncare servită de chelneri), adesea incluzând și o porțiune din bar. Restaurantele sunt potrivite și populare printre toate grupurile țintă: cupluri tinere, familii, vârstnici.

Primul restaurant Denny's a fost deschis în urmă cu peste 60 de ani. Acum rețeaua servește peste 30 de milioane de clienți în fiecare lună! Denny's a fost clasat pe locul 10 în lista celor mai bune sisteme de franciză, într-un top al revistei Entrepreneur. De asemenea, compania a fost listată pe NASDAQ (simbol: DENN).

Există 3 formate de restaurant disponibile:

 • formatul mic Denny's, cu o suprafață de 70-250 m2, destinat mall-urilor și centrelor alimentare, aeroporturilor, gărilor și centrelor universitare.
 • formatul standard Denny's, cu o suprafață de 300-800 m2,potrivit pentru centrele comerciale mai mari sau ca un restaurant independent
 • formatul stradal Denny's, cu o suprafață de 250-500 m2, ideal pentru locații amplasate de-a lungul autostrăzilor sau în intersecții mari.

Această franciză se va dezvolta în România (și / sau în regiune) sub licența de dezvoltare zonală. Beneficiarul primește drepturi exclusive pentru întreaga piață, având obligația de a deschide și de a administra un anumit număr de restaurante. Prin urmare, destinatarul trebuie să aibă suficient capital pentru a deschide mai multe restaurante Denny's într-o anumită perioadă de timp.

Fotografie punct de vânzare
Denny's interior
Informaţii pentru master francizat
Asistenţă pentru master francizat

Denny's oferă suport deplin și monitorizare în procesul de pregătire, construcție și gestionare a restaurantelor, având în vedere următoarele aspecte:

 • dreptul de a utiliza marca,
 • elaborarea meniului și know-how-ul pentru a personaliza meniul în funcție de obiceiurile locale,
 • know-how și sprijin în organizarea achizițiilor și gestionarea lanțului de aprovizionare,
 • instruiri online - manuale și bune practici,
 • pregătirea personalului și formarea echipei de sprijin de la deschiderea restaurantului,
 • programe de control al calității,
 • suport de marketing și acces la materialele de marketing,
 • sprijin constant al afacerii.
Totalul prevăzut al investiţiei

Valoarea totală a investiției prevede câteva milioane de dolari, din care aproximativ 1 milion de dolari reprezintă costul deschiderii restaurantului (inclusiv construcția).

Informaţii despre francizor
DFO LLC
dennys@franchising.pl
www.dennys.com
Persoana de contact pentru candidaţi

Mircea Coman (Profit System), mcoman@profitsystem.ro

La cerere, vă vom trimite o prezentare a conceptului, un acord de confidențialitate și un chestionar. După completarea chestionarului și semnarea acordului, acestea trebuie trimise la adresa de email de mai sus și veți primi informații detaliate despre modelul de afaceri și condițiile de achiziționare a francizei.

Află mai multe
Completează formularul de mai jos dacă vrei să afli mai multe informații. Datele tale vor fi transmise direct către francizor.
Nume și prenume *
Oraș *
Telefon *
E-mail *
When you see this field leave it empty.

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank