naționale

domenii diverse | 01.04.2018

Investiţie sigură în resursele umane

Cea mai sigură cale de a garanta supraviețuirea unei companii s-a dovedit a fi investiția în oameni. Resursele umane sunt recunoscute ca fiind singurele capabile să producă și să reproducă celelalte resurse ale unei organizații, iar antreprenorii înțeleg acest fapt.

gastronomie | 30.03.2018

Giganții americani din nou împreună

După 12 ani de pauză, giganții McDonald’s și The Walt Disney reînnoiesc parteneriatul. Jucăriile din Happy Meal, care vor reprezenta personaje renumite din filmele lui Walt Disney, vor fi oferite copiilor împreună cu un meniu sănătos.

gastronomie | 09.03.2018

Franciza cu delicii mexicane

Taco Bell este franciza cu cel mai mic număr (7.000) de locații comparativ cu celelalte francize (KFC și Pizza Hut) din grupul Yum!, care, în ultimii ani, a generat însă cel mai mare profit la nivel de restaurant.

domenii diverse | 07.03.2018

Franciza Banca de Joburi: 1...2...3… Start Business

Deși lucrurile sunt cât se poate de simple și bine documentate, cheia succesului stă și în abilitatea francizatului de a implementa corect și complet soluțiile puse la dispoziție de către francizor, dar și de gradul de implicare pe care acesta îl va avea.

gastronomie | 28.02.2018

Lansare Bella Italia Pizza Express

Ideea de extindere prin franciză a apărut în 2005, practic, la șase ani după inaugurarea primului restaurant pizzerie Bella Italia.

naționale | 21.02.2018

Echipa, motorul afacerii

Te gândești la extinderea afacerii tale prin sistemul de franciză? Te întrebi ce ți-ar trebui pentru a construi un sistem de franciză stabil? Pentru antreprenorii aflați la început de drum, sarcina cea mai grea este să aleagă echipa responsabilă de extinderea rețelei de franciză.

gastronomie | 14.02.2018

5 to go – planuri pentru viitor

Prima franciză 5 to go, semnată de către francizorii Radu Savopol și Lucian Bădilă în urmă cu 3 ani, tocmai s-a prelungit luna aceasta cu încă 5 ani, semn că business-ul este puternic, sustenabil și de viitor.

domenii diverse | 12.02.2018

Merită să cumperi o franciză în asigurări?

Ne-am pus și noi această întrebare cu ceva timp în urmă când una dintre firmele de brokeraj, de succes, din România, ne-a solicitat consultanță pentru elaborarea pachetului de franciză.

domenii diverse | 09.02.2018

De ce Banca de Joburi®?

Unul dintre motive poate fi că este cea mai bună agenție de recrutare din România, ocupând locul 1, pentru acest domeniu, în Top Afaceri și Top Profit timp de mai mulți ani.

naționale | 05.02.2018

Franciza ABC – tipuri de franciză

Sistemele de franciză pot fi clasificate în moduri variate, în funcție de anumite caracteristici, dar ele sunt fundamental diferite în funcție de 3 criterii.

naționale | 24.01.2018

Franciza – potențial neexploatat

Polonia are astăzi una dintre cele mai dezvoltate piețe de franciză din Europa. În comparație cu aceasta, România este încă la început, astfel că există un potențial de dezvoltare neexpoatat încă.

modă | 05.01.2018

Schimbări pentru franciza de modă CCC

După dezvoltarea cu succes a rețelei de magazine de încălțăminte CCC în România, Peeraj Brands International a încheiat un acord cu retailerul de încălțăminte CCC pentru a dezvolta franciza și pe alte piețe.

naționale | 03.01.2018

La revedere, 2017! Bun venit, 2018!

Deja este a treia zi din noul an 2018! Încet-încet ne trezim din amorțeala sărbătorilor și a concediilor pe care ni le-am dori puțin mai lungi. Dar timpul trece parcă prea repede și am vrea să îl ținem pe loc, dar nu se lasă prins.

naționale | 29.12.2017

La mulți ani!

A mai trecut un an! Un an în care am crezut în tine și am conturat împreună, cu mult entuziasm, proiecte pentru viitor.

naționale | 22.12.2017

Diaspora întreprinzătoare

Pentru susținerea antreprenoriatului în România, în toamna anului 2017, a fost realizat un studiu amplu pentru a urmări și prezenta oportunitățile antreprenoriale la nivelul fiecărei regiuni dintre cele 7 mai puțin dezvoltate din România.

gastronomie | 15.12.2017

Subway - un nou look

În 2016, Subway anunța că își va schimba sigla. Lanțul american cu servicii rapide de servire a sandwich-urilor face modificări care vor afecta atât design-ul, cât și meniul restaurantelor.

domenii diverse | 13.12.2017

Banca de Joburi sau afacere proprie?

Cei mai mulți dintre cei care se gândesc la mediul de afaceri din România și își doresc să investească într-o afacere renunță rapid la această idee. Pentru un antreprenor trecut prin experiența unei afaceri eșuate, ideea unei francize este o opțiune sigură.

gastronomie | 07.12.2017

Fenomenul 5 to go

Un concept inedit, un management vizionar și o cafea de excepție au dus la un plan de expansiune furtunos.

domenii diverse | 29.11.2017

S-a dat startul pentru Banca de Joburi !

Sfârșitul anului 2017 vine cu noutăți importante pentru antreprenorii care sunt în căutarea unei afaceri de succes. Banca de Joburi își extinde rețeaua de franciză în România.

gastronomie | 15.11.2017

S-a lansat franciza Fornetti Food & Beverage

Interviu acordat grupului de franciză Profit System de Gheorghe Cherciu, antreprenor, primul francizat al conceptului Fornetti Food & Beverage.

1
2
4
5
Urmator  
Final