Milos Milosevic:"Când m-am decis să intru în businessul privat, am știut că această franciză oferă informații online și câteva luni de monitorizate intensă a portalului de francize Franchising.rs au fost suficiente pentru a lua o decizie. În Leskovac a existat un magazin similar și eu cred că acest concept de afaceri are un mare potențial."
Marţi
29.11.2016
Recent s-a deschis prima unitate francizată a brandului sârb Brosh în Leskovac, dar expansiunea este abia la început.
 

Brandul sârb Brosh, ce deține două magazine în Novi Sad, comercializează bijuterii și accesorii de modă- eșarfe, șepci, pălării, genți, portofele, umbrele. În urmă cu câteva luni, proprietarii brandului au decis să extindă aria de acoperire a brnadului și au dezvoltat un sistem pentru a oferi franciza. Deschiderea primei unitati de franciză nu s-a lăsat mult așteptată. În luna septembrie, Milos Milosevic a deschis seria de francize Brosh în Leskovac, o localitate în sudul Serbiei.

Prima franciză Brosh a fost deschisă în centrul Leskovac. Este un concept modern de magazin de bijuterii și accesorii, în care zona de shopping este combinată cu o cagfenea, loc în care te poți relaxa, poți decide care produs îl alegi, poți face selfie-uri pe care să le trimiți prietenilor pentru a cere sfaturi, înainte de a decide ce să cumperi.

"Comentariile consumatorilor sunt foarte pozitive – cumpărătorii sunt entuziasmați de prețurile produselor, sortimentație. Clientul cel mai frecvent este femeie de vârstă mijlocie, în timp ce, aș sublinia, în magazinele Brosh se pot găsi produse pentru femeile de toate varstele, inclusiv pentru fete, pentru bărbați. este un loc ideal pentru a cumpăra cadouri, ne-am concentrat chiar și în timpul campaniei de marketing pe acest aspect", spune Milosevic.

Marina Erhartic, proprietarul și autor al conceptului brandului Brosh, spune că în fiecare zi primește cereri de franciză acum, dar susține că nu e nici o grabă să se extindă de afaceri, cel puțin până când se văd rezultatele primei francize, pentru a corecta eventualele erori. "Suntem foarte fericiți pentru că suntem deja la câteva luni de la deschiderea primei francize care a atras interesul antreprenorilor. Speram ca împreuna cu francizații să obținem un rezultat bun, obiectivul nostru principal este ca și eisă fie încântați de colaborarea cu noi, și clienții să fie mulțumiți", spune Marina Erhartic.

Vrei să fii la curent cu informaţiile despre francize? Abonează-te la newsletterul franchising.info.ro !


Carol Popa
ziarist

Subiecte populare in Forum