Francize USA disponibile acum pentru Romania

EGS este o companie care de zeci de ani reprezintă și acționează în numele brandurilor de franciză americane pe piețele din Europa și Asia.
 

EGS se ghideaza dupa următoarele principii în alegerea mărcilor de franciză reprezentate:

  • rentabilitatea ridicată a francizei
  • o creștere constantă a numărului de unități de franciză
  • branduri care generează marje si rentabilității ridicate în condiții de concurență extrem de puternică în USA
  • au la baza sisteme structurate de training, suport și marketing
  • se bazeaza pe modele de business care permit beneficiarilor o bună rentabilitate a investiției

EGS cauta parteneri interesati de Master Francize pentru Romania (și/sau oricare dintre țările din regiune) pentru 8 concepte americane.


gap pleaca din romania
Dairy Queen Grill & chill® - Servicii dedicate familiei, în sistem rapid de servire patiserie stil american - sub un singur acoperiș. Rețeaua are 6800 de restaurante în regim de franciză în Statele Unite și alte 28 de țări, brandul fiind sustinut de mai mult de 75 de ani de iubitorii produselor noastre. Meniul restaurantului DQ® include burgeri deliciosi, specialitati de pui, salate, tortilla, sandwich-uri, băuturi.Mai mult decat atat, ceea ce sta la baza conceptului DQ® si atrage zilnic clientii nostri, include inghetata vrac, , deserturi și băuturi din fructe și gheață, inclusiv celebrul Blizzard®, piureuri de fructe Flavour Treat, MooLatte® bauturi cu baza de cafea, milkshake-uri, inghetata, cupe de fructe cu inghetata, prajituri congelate de diferite arome.Grimaldi’s® - În lumea pizzeriilor, Grimaldi’s este deja o instituție. Brand-ul care a câștigat mai multe premii decât orice altă pizzerie din Statele Unite ale Americii, deținătorul "5 Star Diamond" și încoronat cu titlurile - "cea mai bună pizza", "cea mai buna pizzerie", "cea mai bună pizza din New York", " cele mai bune pizza gourmet "," cel mai bun restaurant italian "... . Grimaldi’s este locul care de zeci de ani a atras nume celebre, poate mai multe decât anumite restaurante de cinci stele. De aceea, misiunea brand-ului rămâne aceea de a face cele mai bune pizza într-o atmosfera superioara dar plăcută a unui restaurant de familie. "Parte" a acestor pizzerii celebre și a unui brand New York-ez, este acum oferita și antreprenorilor din regiune. Franciza ar putea fi prezenta in Romania (și / sau regional), dezvoltate sub licența Regionala.


gap pleaca din romania
Arby’s – Bar sandwich-uri americane. Este cel mai mare lant de restaurante din lume, care oferă sandwich-uri premium (high-end). Reteaua Arby’s are 3.400 restaurante din SUA, Canada, Orientul Mijlociu și Turcia. Mai mult de 50 de ani, clienții Arby au gasit sandvișuri pregatite pe loc, bucătărie variată și deserturi extrem de gustoase. Baza meniului o face carnea de o calitate superioara. Arby’s este astfel poziționat între fast-food și restaurante fast-ocazional. Francizatul trebuie să aibă suficient capital pentru a deschide mai multe restaurante în Romania (și / sau regiune).Denny’s – Restaurant din bucătăria clasică americană. Reteaua de restaurante include 2.150 restaurante din SUA și alte 13 țări. Denny’s este cel mai mare lant de restaurante din lume, cu locuri la mese și un portofoliu mare de servicii in cazul cand avem si zona de bar (servire la masa). Restaurantele sunt proiectate pentru toate grupurile-țintă: cupluri tinere, familii și persoanele în vârstă. Grila de servicii a restaurantului cu o vechime de peste 60 de ani, in fiecare an servind mai mult de 32 de milioane de vizitatori! Candidații pentru această franciză trebuie să fie dispusi și capabili să deschidă mai multe restaurante Denny’s în Romania (și/sau regional).


Patru dintre cele mai  noi magazine patiserii Fornetti
Lawry’s - restaurante Premium. Restaurante tipic americane cu meniu de 5 stele, care servesc o varietate de meniuri, incluzand carne, pește, aperitive și mare diversitate de delicatese. Toată mâncarea este servită la mese pe dispozitive special adaptate pentru astfel de servicii, de catre personal profesionist bine instruit. Este o companie de familie, cu o traditie de 75 de ani. Restaurantele sunt de aproximativ 900m2. Restaurante Lawry’s operează în prezent în Statele Unite ale Americii, Japonia, Coreea de Sud, Singapore, Taiwan și China.PJ’s Coffee of New Orleans - cafenea fondata de Phyllis Jordan în New Orleans în 1978. Acesta este considerat un pionier în industria cafenelelor, cu abilități de selecție sortimentala, retete de prajire si preparare, dovedind că dedicarea și arta de a face cafeaua este un element cheie pentru popularitatea acestei băuturi. PJ’s Coffee servește o selecție largă de cafele calde, reci si cu gheata, realizate din cafea arabica premium incluzand si ceaiuri organice și produse de patiserie pentru micul dejun. În prezent, rețeaua este format din 65 de magazine de cafea PJ’s în Statele Unite ale Americii.


Irish Second Hand a deschis primul magazin din Romania
Sky Zone - un loc de joaca de interior cu trambuline. Conceptul se bazează pe ideea de "distracție & fitness", oamenii de vârste diferite, avand posibilitatea ca în același timp sa imbine distracția cu exerciții fizice. Cea mai mare rețea globală de sală/ parcuri / jocuri cu trambuline, cu mai mult de 100 de locații in sistem franciza in SUA, Australia, Canada, Mexic cu licențe in Chile, Kuweit, Arabia Saudita și Marea Britanie. Sky Zone oferă distracție pentru toti, individual și pe grupuri, team building si evenimente aniversare.Tilted Kilt - mult mai mult decât un restaurant, și mult mai mult decât o cafenea sport. Oferă divertisment și o atmosferă bună. Acesta este locul unde vă puteți bucura de evenimente sportive, consumul de bere și de petrecere a timpului cu prietenii. Va oferim un meniu cu mai mult de 30 de tipuri de bere - draft și în sticle - precum și o selecție largă de băuturi alcoolice. Este cunoscut mai ales pentru serviciul oferit de celebrele fete Tilted kilt Girls ™ & Tilted kilt Boys ™.


Afla mai multe
Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre EGS.
Afla mai multe
Informatii candidat
Informatii candidat
Informatii suplimentare
Informatii suplimentare
If you see this, leave this form field blank