Sky Zone - noul nume pentru divertisment și fitness

Sky Zone are mai mult de 115 Playroom(săli de joacă), nu numai în SUA, dar și în Canada, Australia, Mexic și Arabia Saudită. Cel mai mare număr de camere de joacă există, cu toate acestea, în mâinile francizaților. Cuceririi noi piețe prin furnizarea de franciza rămâne strategia de bază de dezvoltare,iar cei de la Sky Zone sunt acum în căutarea de parteneri din țările din Europa Centrală și de Est.
Miercuri
14.12.2016
Firma americană ce a lansat sălile Sky Zone caută parteneri pentru a dezvolta franciza in regiune.
 

Sală imensă, trambuline reticulate de la perete la perete, zeci de adulți și copii se bucură la fel de salturi și de "zbor", pe scurt - Sky Zone. În 2004 în Las Vegas, o locație de aproape 1.600 de metri pătrați sub cerul liber a fost prototipul realizat de creatorul conceptului Sky Zone, cu scopul de a dezvolta nu un concept pentru distracție, ci o nouă disciplină sportivă. Realitatea a fost oarecum diferită - oamenii au început să vină în principal pentru recreere, care a luat amploare sub forma de "distracție sănătoasă" sau, așa cum se spune în companie " sala de fitness și de divertisment". Se pare că, o astfel de abordare a fost un mare succes.

”Căutăm firmă puternică, orientată spre piață, care are o experiență în furnizarea de servicii sau industria de divertisment”, spune William Edwards, CEO al EGS, care reprezintă Sky Zone în acest domeniu. ”Franciza este oferită sub formă de licențe de dezvoltare a zonei, ceea ce înseamnă că francizatul are dreptul de a dezvolta o rețea de terenuri de joc pe teritoriul convenit”, mai explică Edwards. El adaugă însă că francizatul își asumă obligația de a deschide un număr convenit de săli de jocuri pentru a realiza planul de dezvoltare.

Alte cerințe vor fi identificarea unor locații adecvate - recomandat pentru hale cu tavane înalte și o suprafață de 1.500 până la 3.000 de metri pătrați, dar există și posibilitatea de a deschide într-un centru comercial mai mare. ”Presupunem că beneficiarii francizei cunosc cel mai bine piața locală și obiceiurile populației, dar, de asemenea, noi vă ajutăm cu găsirea spațiului și locația” spune Edwards.

Pachetul standard de sprijin pentru care francizatul poate conta include asistență cu proiectarea și instalarea trambulinei, achiziționarea de echipamente, supravegherea ciclului de investiții. ”Cea mai importantă parte a sprijinului nostru va fi de formare, care durează până la două săptămâni și este organizat la sediul Sky Zone din Los Angeles. Instruirea acoperă toate aspectele legate de afaceri - sisteme, întreținere și monitorizare, marketing si publicitate, facility management, POS si IT”, a spus Edwards.

Mai multe detalii puteți afla în articolul : Francize USA disponibile acum pentru România

Vrei să fii la curent cu informaţiile despre francize? Abonează-te la newsletterul franchising.info.ro !


Carol Popa
ziarist