Vineri
24.02.2017
Moda pentru un stil de viață sănătos și lupta împotriva excesului de greutate considerata de tine ca „dieta” este un tip de afacere permanent. Consilierea poate fi, de asemenea, o afacere în franciza.
 

In urma cercetarilor efectuate de CBOS, aproximativ 30% dintre polonezi tin o dieta in fiecare an, dintre care 25%, una care implică eliminarea unor alimente specifice, dupa cum au raspuns cei intervievati care au reusit sa piarda in greutate. Din păcate, opinia nutritionistilor este uneori diferita - de multe ori au fost acuzati că sub masca planurilor de nutritie ofera spre vanzare clientilor cu acelasi diagnostic suplimente alimentare diferite.

Francizorii rețelei „Nutriționistul prietenos” au decis să se distanțeze ferm de acest stereotip și să propună un model de afacere complet diferit, prin furnizarea de servicii legate de dieta și motivarea clienților pentru a lupta împotriva obezității. Francizatul are menirea de a facilita înțelegerea cauzelor excesului de greutate ale clientului sau și de-al ajuta să găsească încrederea necesara in obiceiurile alimentare corecte.

Franciza „Nutriționistul prietenos” nu este o ofertă pentru oricine. Francizatii sunt recrutați din rândul absolvenților cursurilor de specialitate.

Persoanele care doresc să lucreze in aceasta industrie trebuie sa fie dedicati si sa aiba abilitatile necesare. Cu toate acestea, datorita campaniilor agresive de marketing desfasurate astăzi, este foarte solicitant și nu oricine este în măsură să actioneze în mod eficient, în castigarea clientilor. Sprijinul oferit de către specialistul Francizor este adesea necesar. „Știu din proprie experiență cât este de greu sa gasesti solutia echilibrata pentru a stabili relatia corecta” - spune Judith Malagowska, brand manager „Nutriționistul prietenos”.

Rețeaua funcționează în prezent cu 10 puncte de vânzare proprii și 20 de francize.Francizorul asigură faptul că locatia poate fi deschisa cu o investitie de pana la 20 mii Zł.

- „În martie, vom semna un acord în Varșovia. De asemenea, discuții intense în curs de desfășurare avem cu Grajewo și sper că va avea succes și vom incepe o cooperare” - spune Judith Malagowska.

„Nutriționistul prietenos” poate opera în spații cu o suprafață de 12-20 mp. Candidații francizați ar trebui să ia în considerare costul investiției de doar 20 mii. zł. Suma include achiziționarea de echipamente de birou, precum și taxa inițială în valoare de 4,5 mii. zł (500 zł este suma destinata pentru materiale publicitare). Cheltuiala inițială include, de asemenea, cantarul - un instrument de bază în regimul alimentar.

Daca doriti detalii despre aceasta afacere sau doriti sa intrati in legatura cu Francizorul din Polonia, puteti accesa : https://franchising.pl/franczyza/1456/przyjazny-dietetyk/

Vrei să fii la curent cu informaţiile despre francize? Abonează-te la newsletterul franchising.info.ro !


MC
Franchise Consultant