Ți-ar plăcea să ai mereu mâini îngrijite și unghii impecabile?

Partenerul ideal pentru franciza ENII-NAILS este o persoană responsabilă și implicată direct în funcționarea salonului.
Miercuri
06.09.2017
Rețeaua de franciză ENII-NAILS își deschide sucursale în Olomouc și Bratislava, în luna septembrie. Francizorul caută noi francizați interesați de operarea unui salon de îngrijire a unghiilor.
 

Cel mai bun serviciu și viteza de livrare a produselor corporative către saloanele de îngrijire a unghiilor sunt principalele obiective ale brandului ENII-NAILS pentru a se diferenția în piață față de concurența crescândă. Compania din Uherské Hradiště, care se ocupă cu cosmetica și designul unghiilor, a înregistrat în acest an o creștere a volumului vânzărilor de produse proprii și a deschis un al doilea magazin în Slovacia.

"În luna septembrie a acestui an vor fi deschise încă două sucursale: în Olomouc și Bratislava, care vor fi dotate cu mobilier și echipamente", spune directorul ENI-NAILS, Alojz Horny.

Potrivit lui Horny, ENII-NAILS nu are prea mult timp să se extindă, managementul companiei fiind preocupat de campania de promovare a francizei și de crearea unui nou catalog. În acest domeniu, situația lui Horny nu s-a schimbat în ultimele luni, însă firmele concurente au acum mai multe șanse să folosească reprezentanți de vânzări pentru a livra bunuri saloanelor individuale cu care colaborează. ENII-NAILS oferă în prezent 3.000 de produse proprii, pe care le distribuie pe întreg teritoriul Europei și le livrează la saloanele sale de unghii.

Studio mic sau mare ?

Pentru francizații săi, ENII-NAILS oferă sprijin din partea unui manager, iar sediul central este, de asemenea, responsabil pentru calitatea produselor livrate. Cei interesați de licența unui centru de îngrijire a unghiilor au o opțiune de studio de minimum 20 de metri pătrați, cu un birou pentru servicii de proiectare a unghiilor și vânzarea de produse ENII-NAILS, precum și organizarea de cursuri pentru clienți. A doua opțiune este un studio mare cu cel puțin două mese de lucru. În formă extinsă, suprafața necesară este de cel puțin 30 de metri pătrați.

Comparativ cu alți francizați, ENII-NAILS nu necesită o taxă de licență. Prin semnarea contractului, un francizat nou ar trebui să primească materiale de marketing gratuite și să i se asigure o branduire completă a magazinului. Investiția inițială, care include studiourile la cheie, inclusiv stocarea inițială a bunurilor, începe de la 145.000 de coroane cehești. Perioada medie de amortizare este în jur de un an. Francizații obțin exclusivitate într-o anumită locație și o reducere de 35% la cumpărarea de produse de marcă.


MC
Franchise Consultant