Cum sa faci o afacere atractiva vindecand oameni

Indiso caută parteneri în locuri unde nu există încă clinici saline. Zone cu potențial pentru deschiderea unei francize Indiso sunt Székesfehérvár și Budapesta XIII și XIV.
Luni
18.09.2017
Terapia Indiso este o terapie naturală eficientă, cu săruri uscate, împotriva simptomelor alergiei și prezintă un potențial mare pentru o afacere atractivă.
 

Din ce în ce mai mulți oameni apelează la soluțiile naturale de asistență medicală, iar tratamentul cu săruri devine din ce în ce mai popular printre persoanele cu alergii sau alte boli respiratorii.

"Din fericire, clienții devin din ce în ce mai conștienți de eficacitatea acestei terapii, astfel încât Indiso se bucură cu siguranță de acest avantaj al pieței mai ales că, pentru mai mult de un deceniu, serviciile Indiso sunt de tipul premium, reprezentând terapia de cea mai înaltă calitate din țara noastră", a declarat Tamás Gábor, Managing Director al Indiso Sóklinika Kft.

În prezent există 14 clinici în Ungaria, iar compania caută oportunități de franciză în întreaga țară, pentru întreprinzători similari. Pachetul de franciză Indiso poate fi o idee atractivă de afacere pentru oricine caută oportunități în domeniul asistenței medicale, medicinii naturale și serviciilor ca stil de viață.

Indiso se concentrează pe o evoluție continuă și, în toamnă, a început să se extindă și pe plan internațional cu partenerul său chinez, cu care lucrează în prezent pentru finalizarea protocoalelor de cercetare clinică și aprobarea finanțării din partea statului chinez. Un rezultat promițător și cu impact în presa internațională l-au avut lansarea negocierilor pentru afaceri în franciză în Suedia, Elveția, Slovacia, Ucraina, Vietnam, Austria, Spania și Regatul Unit. În plus, pregătim o cercetare clinică internațională în Marea Britanie și China, unde unul dintre cei mai importanți parteneri ai Indiso va fi Kingston University.

În paralel cu investiția unei mari părți din bani pentru capitalizarea internațională și pentru eforturile de expansiune ale Indiso, s-au înregistrat progrese și în rețeaua internă. În Szeged, s-a înregistrat un mare succes prin alăturarea unui nou partener în rețea.

Progrese semnificative s-au înregistrat și în formarea personalului rețelei. Prezența la conferințele din domeniul sănătății a contribuit la creșterea numărului de relații medicale de calitate cu Indiso, care au generat negocieri cu Spitalul pulmonar Törökbálí, Institutul Național de TBC și Pulmonologie al Coranului, Spitalul Heim Pál și Institutul Național de Microbiologie. Cercetarea efectuată cu Institutul Național de Protecție a Mediului este de asemenea în curs de desfășurare.

Toate aceste rezultate și progrese au făcut ca piața de franciză să fie remarcată, deoarece aproape 30 de parteneri de franciză au fost contactați în ultimele luni pentru deschiderea de clinici saline Indiso.

"După discuții preliminare, au urmat negocieri privind deschideri noi în Baja, Budapesta, Halásztelek, Kisvárda, Mosonmagyaróvár, Nyíregyháza, Szolnok. Se preconizează că cel puțin trei dintre aceste locații vor fi lansate în acest an", a declarat Tamás Gábor. Directorul general a adăugat că rețeaua maghiară planifică o rată de creștere și mai mare, astfel că ei continuă să-și caute potențiali parteneri la nivel național.

Cu toate că termenii exacți ai aderării la rețea nu sunt publici, titularul francizei a împărtășit faptul că există anumite condiții în procesul de selecție a francizaților, care țin cont de factorii demografici și de potențialul zonei. Având în vedere obiectivele de creștere intensă, anul acesta condițiile de aderare la cea mai respectată rețea de clinici saline terapeutice ar putea fi mai flexibile.


MC
Franchise Consultant