Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Până în 2019, ne propunem să finalizăm procesul de reamenajare a magazinelor existente Fornetti și totodată să ajungem la un număr total de 800 de magazine în întreaga țară.
Miercuri
08.11.2017
Interviu acordat grupului de franciză Profit System de Gabriel Voin, Director al Diviziei de Franciză și Concept Fornetti România
 

În 2 noiembrie, Fornetti a lansat primul concept de franciză street-food premium din România. Inaugurat în Timişoara, oraşul în care există şi una dintre cele mai mari fabrici Fornetti din Europa, magazinul Fornetti Food & Beverage oferă consumatorilor săi un mix de preparate şi băuturi menite să satisfacă gusturi variate.

În exclusivitate pentru cititorii portalului franchising.info.ro, redăm mai jos un scurt interviu acordat grupului de franciză Profit System de Gabriel Voin, Director al Diviziei de Franciză și Concept Fornetti România:

PS: De ce un nou concept Fornetti ?

GV: Experiența acumulată pe piață ne-a făcut să realizăm faptul că este nevoie de un nou concept, un concept street-food care să ofere o gamă de produse diversificate pentru publicul consumator exigent. Conceptul s-a născut în Ungaria prin deschiderea primului magazin FFB în Budapesta (aprilie 2016), iar în noiembrie 2016 am prezentat acest concept de franciză în România, în cadrul Târgului Internațional Indagra.

PS: În ce constă noul concept ?

GV: Conceptul FFB (Fornetti Food & Beverage) este un model de business care se apropie de conceptul restaurant/pub, având un design modern și care oferă o gamă foarte diversificata: 77 de sortimente de patiserie, 4 tipuri de pandişpan cu fructe, făcut pe loc, 15 sortimente de sandwich-uri proaspete, 8 feluri de pizza şi o gamă nouă de produse numită BakeFitt (produse cu un nivel scăzut de carbohidraţi, care nu conţin zahăr şi sunt bogate în fibre şi proteine). Pe lângă produsele food, FFB oferă consumatorilor propria gamă de sucuri care nu conțin zahăr, cafea și produse lactate.

 Răzvan Cuc, Directorul Regional Re/Max a fost atras de antreprenoriat încă din anii facultății, iar acum vrea să dezvolte o rețea de franciză în domeniul imobiliar.

PS: Veți adapta și unitățile existente conform noului concept?

GV: Nu, acesta este un concept de magazin total diferit, iar pe de alta parte nu avem unități care să îndeplinească suprafața minimă de 85 mp.

PS: Ce prevede planul de expansiune pentru următorii ani ?

GV: Până în 2019, ne propunem să finalizăm procesul de reamenajare a magazinelor existente Fornetti și totodată să ajungem la un număr total de 800 de magazine în întreaga țară. În ceea ce privește conceptul FFB, ne dorim să deschidem încă 3 magazine în București, Cluj Napoca și Constanța.

PS: Unde și când s-a deschis primul magazin concept FFB?

GV: Primul magazin concept FFB s-a deschis în centrul orașului Timișoara (Piața Libertății, strada 9 mai nr. 1), în data de 2 noiembrie a.c. Cu o suprafaţă de 160 mp şi situat în inima oraşului, FFB – Fornetti Food & Beverage oferă o gamă consistentă de produse și va fi deschis publicului în fiecare zi, de luni până duminică.


Bartal Melinda - Summer Time Travel franchise
Mircea Coman
franchise consultant
/1/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015