Servicii bancare fără frontiere

Paysera intenționează să-și dezvolte rețeaua în întreaga Europă și caută deja parteneri care doresc să își înceapă propria afacere și să profite de potențialul unei piețe de plăți electronice cu creștere rapidă.
Luni
27.11.2017
Paysera oferă soluții simple și eficiente de plăți electronice pentru clienții din întreaga lume. Compania caută acum parteneri pentru dezvoltarea afacerii în această regiune.
 

Paysera este o companie modernă și inovatoare care a combinat lumea tehnologiilor informaționale și a finanțelor prin crearea și oferirea unei platforme eficiente și fiabile pentru transferul de bani, tranzacțiile de schimb valutar și prelucrarea electronică a plăților. Serviciile sunt disponibile oriunde, în orice moment și sunt folosite de clienți din aproape 180 de țări. Compania a fost înființată în 2004, în Lituania. Odată cu dezvoltarea activității sale, în 2016, sediul central a fost relocat în Regatul Unit al Marii Britanii.

Paysera intenționează să-și dezvolte rețeaua în întreaga Europă și caută deja parteneri care doresc să își înceapă propria afacere și să profite de potențialul unei piețe de plăți electronice cu creștere rapidă.

Potrivit statisticilor oficiale, comerțul electronic la nivel mondial a atins o cotă de 8,7% din cifra de afaceri totală a comerțului cu amănuntul. În următorii ani, se estimează că această cotă va crește cu o rată de 20% pe an. Numai în Serbia, în anul 2016, mai mult de 1,45 de milioane de utilizatori au cumpărat sau comandat bunuri și servicii prin Internet - potrivit Oficiului de Statistică al Republicii Serbia, care arată că, în general, consumatorii cumpără echipamente sportive, îmbrăcăminte și echipament informatic. În plus față de plățile online, utilizatorii contului Paysera pot stoca și schimba banii în mai mult de 30 de monede, la cele mai avantajoase rate de schimb, pot transfera sigur și ușor bani prin aplicații mobile și pot face plăți cu cardul VISA Paysera la terminalele POS și în magazinele on-line din toată lumea. Deschiderea unei comenzi este gratuită, iar clientul primește 30 de tranzacții gratuite pe parcursul unei luni.

Pe măsură ce a devenit "aliatul perfect" pentru clienții care cunosc și sunt încântați să utilizeze toate metodele de plată electronică, Paysera a înregistrat anul trecut o creștere de 40% a vânzărilor, ajungând la aproape 5,3 milioane de euro. Printre planurile principale ale companiei se numără extinderea serviciilor de creditare și leasing, precum și creșterea rețelei - care include și căutarea de noi parteneri de franciză. Paysera intenționează să-și dezvolte rețeaua în întreaga Europă și caută deja parteneri în această regiune, care doresc să își înceapă propria afacere și să profite de potențialul pieței de plăți electronice cu creștere rapidă.

Beneficiarul potențial al francizei Paysera va obține tot ce este necesar pentru inițierea și gestionarea activității în domeniul serviciilor de plată, accesul la transferurile online transfrontaliere, platforma de plată electronică și sistemul de afacere în franciză. Sistemul "local" va fi pe deplin integrat în sistemul internațional Paysera, iar beneficiarului i se oferă posibilitatea de a colabora cu băncile internaționale și cu alți parteneri de afaceri. Instruirea, precum și sprijinul constant în adaptarea și îmbunătățirea serviciilor, marketingul și managementul financiar, constituie de asemenea o parte obligatorie a pachetului pentru francizați, pe care francizorul îl oferă acestora la intrarea în sistemul Paysera. Pe de altă parte, este de dorit ca partenerul să aibă experiență în sectorul bancar sau financiar, o bună reputație, dar și capital suficient pentru acoperirea taxei de intrare.


Business Development Manager