Expo Franchise Börze are ca obiectiv reunirea în același loc a cât mai multor sisteme de franciză prezente pe piața maghiară, astfel încât potențialii francizați să identifice mai ușor oportunitățile de afaceri potrivite.
Vineri
26.01.2018
După o pauză de 10 ani, o nouă expoziție de francize va avea loc la Budapesta joi, 1 februarie 2018.
 

Zilele trecute vorbeam despre potențialul pieței de francize din România, făcând o paralelă cu piața de francize din Polonia, care are un avans semnificativ. Se pare că și piața de francize din Ungaria recunoaște același potențial latent, astfel că reia seria evenimentelor dedicate francizelor, prin organizarea Expo Franchise Börze. Expoziția este organizată de Asociația Maghiară de Francize și reprezintă o oportunitate excelentă pentru rețelele de franciză și antreprenorii interesați să înceapă o afacere în franciză.

Una dintre cele mai sigure modalități de a începe o afacere o reprezintă conectarea la o rețea de franciză deoarece se bazează pe un concept testat, care are la bază un model operațional de succes și un model financiar profitabil. Ca urmare a riscului mic sau chiar inexistent la care este expus antreprenorul care alege această cale, tot mai mulți antreprenori se îndreaptă spre franciză ca formă antreprenorială. Recunoscând acest lucru, Asociația Maghiară de Franciză a decis să organizeze acest eveniment care va pune față în față francizori locali sau internaționali și potențiali francizați. Aceștia din urmă vor avea ocazia să înțeleagă mai bine ce oportunități sunt disponibile în piață, să discute pe rând cu fiecare din francizorii prezenți și să participe la prezentările din programul evenimentului, unde se vor dezbate diverse teme legate de francizare.

"O serie de rețele de franciză internă, indiferent dacă s-au lansat recent sau sunt deja renumite, caută în mod constant parteneri. Biroul de franciză este o oportunitate ideală de a-și prezenta conceptul într-un mod avizat celor care caută oportunități antreprenoriale sigure", a declarat József Rabi, secretar general al Asociației, împărtășind cel mai important avantaj pentru expozanți.

Vizitatorii evenimentului pot studia, compara și negocia cu reprezentanții a peste douăzeci de mărci de franciză.

În plus față de promovarea francizelor, antreprenorilor și rețelelor prezente pe piața internă, Biroul de Franciză își propune să introducă și să promoveze franciza pe scară mai largă. "Acest eveniment a fost adus la viață din credința că francizorii participanți la Expo vor lua mult mai ușor legătura cu viitorii parteneri de franciză. Pe de altă parte, dorim să oferim programe profesionale prin care să punem la dispoziție mai multe informații despre oportunitățile oferite de franciză. În timpul evenimentului, vizitatorii vor putea participa la diferite programe profesionale, la conferințe și mese rotunde, și vor putea cunoște atât rețele interne, cât și externe de franciză", a declarat József Rabi.

Programele profesionale vor avea ca invitați reprezentanți ai rețelelor renumite de franciză, cum ar fi Otthon Centrum, High Care Cosmetics, SMART Real Estate, Stilianos Babauszoda, the Wire Network etc.

Programul Bursele McDonald’s premiază 40 de angajaţi studenţi cu 80.000 de lei

Participarea la eveniment este gratuită, însă cu condiția unei înregistrări preliminare pe site-ul evenimentului. Pentru mai multe informații și pentru înregistrare, vizitați site-ul Asociației Franchise Ungaria http://www.franchise.hu/borze.


Cipele, Kristijano Ronaldo
Florentina Pene
Business Development Manager