Un Pegas pentru fiecare / Clienții tăi își pot transforma rutina zilnică într-o călătorie plăcută sau pot face ca o plimbare pe un traseu montan să devină începutul unei noi pasiuni, cu multe amintiri de povestit.
Luni
15.10.2018
PEGAS a semnat primul contract de franciză pentru România! Noul francizat pregătește terenul pentru deschiderea magazinului PEGAS până în primăvara lui 2019.
 

Atelierele Pegas au luat ființă în 2011 și, de atunci, Andrei Botescu, fondatorul companiei, a pus cărămidă cu cărămidă la “reconstruirea” brand-ului tradițional de biciclete PEGAS. La 7 ani de la înființare, compania a ajuns să producă peste 25.000 de biciclete pe an, cu un portofoliu generos de 28 de modele, care pleacă de la clasicul urban, fatbike și bicicletele montane și ajunge până la variantele electrice, pliabile, cargo sau halfbike. 

"Când am început proiectul cu PEGAS, nu ne-am gândit să facem o replică. Am început pur și simplu să reinventez bicicleta, păstrând design-ul retro. Primul nostru model a fost foarte apropiat de cel cu care am crescut, dar apoi am realizat că vrem să fim noi înșine. Ulterior am aflat din ziare că drepturile de autor ale mărcii au expirat. Așa că am înregistrat-o și, începând cu anul 2010, când am început proiectul, am acumulat cunoștințe despre biciclete în general și mai ales despre bicicletele asistate electric. Acum suntem listați și pe Amazon. Toată lumea este entuziasmată de succesul pe care îl avem"- declară Andrei Botescu.

Magazinul PEGAS în sistem de franciză va putea oferi clienților și, mai ales fanilor Pegas, o experiență completă în alegerea bicicletei potrivite, a accesoriilor cu care aceasta poate fi dotată, precum și a hainelor cu care poate fi purtată.

Celor care doresc să deschidă propriul magazin PEGAS în franciză le putem spune că taxa pentru franciza PEGAS este de 5000 de Euro, iar investiția totală poate fi între 5.000 si 25.000 de Euro, în funcție de amploarea dotărilor pe care francizatul le va face în magazin (mobilier standard, module de cafea, tehnologie și entertainment). Nivelul investiției variază, de asemenea, în funcție de tipul de locație și de suprafața acesteia. Magazinul PEGAS este destinat zonelor urbane, însă se vor putea deschide magazine și în alte formate, dar după o analiză specifică a cererii primite din partea candidaților.

Dacă vă întrebați de ce să achiziționați o franciză PEGAS, este bine să aveți în vedere care sunt principalele  avantaje: transfer de know-how de la un francizor cu experiență, risc scăzut de deschidere a unui business nou datorită brand-ului puternic, instruirea angajaților, inclusiv privind asistența tehnică pentru serviciile post-vânzare și de service, sortiment adaptat zonei de acțiune, precum și exclusivitate zonală, având în vedere  faptul că licențele sunt limitate la nivel național.

Începând din primăvară și până spre sfârșitul toamnei, bicicletele sunt la mare căutare, astfel că vânzările din sezon pot fi extrem de mari și afacerea poate avea șanse maxime de succes, dacă planul afacerii este bine pus la punct și organizarea începe cu câteva luni înainte. În acest fel, investiția poate fi recuperată într-un timp mai scurt. În plus, dacă nu te organizezi din timp, poți rata începutul de sezon și pot apărea frustrări inutile. 

Pe perioada iernii, magazinele PEGAS vor avea în sortiment articole sezoniere și produse care pot fi oferite cadou. De asemenea, clienții vor putea beneficia de promoțiile specifice de Black Friday și din perioada sărbătorilor de iarnă. Cu alte cuvinte, business-ul PEGAS acoperă tot anul, punctând cu elemente specifice în fiecare sezon.

Recomandăm celor care sunt interesați să deschidă un magazin PEGAS în franciză, în 2019, să ia decizia în următoarele luni, cel târziu până la sfârșitul anului în curs, astfel încât să demareze la începutul anului viitor activitățile organizatorice și logistice privind încheierea contractului de franciză, înființarea firmei, căutarea și selecția unui spațiu comercial pentru viitorul magazin, selecția și angajarea personalului etc. În acest fel, magazinul va fi pregătit să comercializeze efectiv biciclete la început de sezon. Se spune că omul înțelept își face iarna, car și vara, sanie, așa că putem spune că acum este momentul ideal pentru a lua legătura cu francizorul și a demara discuțiile privind deschiderea magazinului dumneavoastră în primăvara lui 2019.  Este mai bine să fii prevăzător şi să anticipezi nevoile pentru a le putea găsi soluţii optime din timp.

Pe site-ul nostru puteți regăsi mai multe informații privind franciza PEGAS, detaliate în catalogul de franciză. Sau îl puteți contacta pe reprezentantul PEGAS, la adresa de email mcoman@profitsystem.ro.


The pleasure of cycling / Sortimentul Pegas conține modele variate de biciclete, de la clasicul urban, fatbike și bicicletele montane până la variantele electrice, pliabile, cargo sau halfbike. Clienții tăi vor avea de unde alege!
Business Development Manager

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015