RE/MAX din perspectiva “BEST PRACTICE”

Octavian Bădescu / Fondatorul Agenției imobiliare RE/MAX Freedom Group
Luni
12.11.2018
Pentru cei care nu vor să reinventeze focul, este extraordinar că pot avea acces la modele sau exemple de bună practică care vor scurta drumul către succes.
 

Antreprenorul Octavian Bădescu este fondatorul Agenției imobiliare RE/MAX Freedom Group, deschisă în anul 2017, în sistem de franciză, dar și fondator și manager a diferite proiecte în domenii precum cel de curierat, de cercetare de piață și de marketing direct, cele mai relevante fiind Sameday Courier și Retailplus Eastern Europe.

La un an de activitate al Agenției RE/MAX Freedom Group, Octavian Bădescu ne împărtășește detalii din experiența sa sub umbrela brandului nr. 1 în lume, vorbind despre strategia de dezvoltare a companiei RE/MAX Freedom Group, elementele de diferențiere ale companiei față de alte agenții din piață, modul de lucru cu agenții și cel al agenților cu clienții, realizările după primul an de activitate, sfaturi pentru cei care doresc să fie agenți imobiliari, așteptări de la un viitor agent RE/MAX Freedom Group, avantajele viitoriilor agenți în cadrul biroului RE/MAX Freedom Group, povești de succes din cadrul biroului, motivele pentru care un client alege să lucreze cu RE/MAX Freedom Group, dar și cum se poate trece peste momentele de cumpănă.

Proiectul RE/MAX Freedom Group are în vedere mai multe etape până la maturizare: prima etapă, aferentă anului 2017, a fost dedicată studierii industriei și analizării opțiunilor disponibile. Primul an de activitate efectivă – 2018 - a fost pentru agenție unul de consolidare, de setare a modului de lucru, de învățare în aria de generare de clienți, de tranzacționare, de recrutare, de management etc., antreprenorul urmărind în paralel și stabilizarea financiară.

“În 2019 este necesar a apăsa mai tare pe pedala așa-numitei “recrutări”, în fapt a identificării de colaboratori asociați care să împărtășească aceeași viziune, aceeași manieră de abordare a situațiilor și care să își dorească să treacă în cariera lor la nivelul următor. Să consolidăm identitatea, poziționarea și sub-brandul Freedom Group, să ocupăm un loc în mintea consumatorului și să începem să recuperăm din investițiile inițiale. Vom vedea dacă vom încheia anul 2019 cu 10-15 consultanți și cu venituri de peste 250.000 de euro, dar cam asta avem acum în minte. Să nu uităm că RE/MAX este un sistem pentru top-performeri. La nivelul consultanților, nimeni în Freedom Group nu prea poate rămâne alături de noi în primul an fără a genera comisioane brute de minimum 10.000 de euro, ca principal indicator al calității serviciilor oferite până la urmă. Însă, în viziunea noastră, pragul minimal optim se situează la nivelul de 25.000 de euro anual” – a declarat Octavian Bădescu.

Conform declarațiilor antreprenorului, performanța medie înseamnă comisioane brute generate individual, de peste 50.000 de euro anual, iar cea de top înseamnă depășirea pragului de 100.000 de euro anual, performanță la care se poate ajunge în 2-3-4 ani, în funcție de capacitatea fiecăruia. Nivelul de câștig al specialiștilor depinde de cât de mare va fi cererea pentru ei, de cât de utili se vor face clienților lor și de cât de bine reușesc să le faciliteze acestora percepția cu privire la valoarea serviciilor oferite, întotdeauna fiind necesar ca valoarea să fie superioară prețului plătit.

“Consultanților asociați le oferim aceeași oportunitate de a-și maximiza rezultatele obtenabile, potențialul. Ne interesează foarte mult performanța acestora. Am lărgit spectrul posibilităților de colaborare în asociere cu noi, practic agenții se pot afilia la noi cu redevențe începând de la nu mai mult de 50 de euro lunar, având acces la o serie de beneficii. De asemenea, pot opta și pentru un sistem prin care să le revină până la 85% din comisioanele brute generate” - mai declară Octavian Bădescu.

Pe lângă aspectele comune – apartenența la brand-ul nr. 1 în lume, accesul la tehnologie, la rețea, la oportunități de training, de marketing ș.a.m.d., RE/MAX Freedom Group oferă un mediu de lucru într-un spațiu de topExistă, de asemenea, un sistem prin care se stimulează și se recompensează suplimentar, punctual, tranzacțiile mari și comisioanele aferente, realizate de către consultanții afiliați la RE/MAX Freedom Group, sistem care poate fi discutat individual cu cei interesați. O scurtă prezentare a sistemului este disponibilă pe site-ul www.freedomgroup.ro. 

Materialul care stă la baza acestui articol poate fi parcurs integral pe link-ul Despre imobiliare cu antreprenorul Octavian Bădescu Este un material valoros, o sursă de inspirație pentru antreprenori, broker owneri sau agenți imobiliari care aspiră către rezultate excepționale, astfel că vă invităm să îl citiți în totalitate și să evaluați dacă o afacere cu franciza RE/MAX poate fi calea voastră scurtă către succes, așa cum este și pentru antreprenorul Octavian Bădescu.


RE/MAX Freedom Group / La nivel mondial, RE/MAX este nr.1 din punct de vedere al numărului de tranzacții, al numărului de consultanți și al numărului de francize. În România, a devenit cea mai mare rețea, Bucureștiul având cel mai mare potențial.
Business Development Manager

Subiecte populare in Forum