Frumusețea ta e mai accesibilă ca niciodată

DepilConcept / Peste 90 de saloane de înfrumusețare în Portugalia, Brazilia, Polonia și Serbia, la începutul anului 2019.
Miercuri
06.02.2019
Conceptul DepilConcept constă în principal în furnizarea de servicii de îndepărtare permanentă a părului, cu rezultate garantate și la un preț foarte accesibil.
 

În cadrul serviciilor de foto-depilare, DepilConcept utilizează echipamente dezvoltate de producători care adoptă cea mai avansată tehnologie. Pe lângă faptul că folosește una dintre cele mai eficiente tehnologii de pe piață, care oferă o marjă mare de siguranță, DepilConcept oferă servicii rapide și de calitate și prin personalul specializat și experimentat. Calitatea serviciilor DepilConcept este astfel asigurată printr-o selecție completă a celor mai bune produse și echipamente, precum și prin instruirea constantă a personalului. 

În 2005, fondatorul brand-ului DepilConcept a decis să creeze în Portugalia un nou mod de a privi îngrijirea sănătății și frumusețea, aducând într-o zonă de piață dezvoltată și puțin accesibilă, un nou concept de calitate a esteticii și fototerapiei, și rezultate la care majoritatea clienților pot avea acces. DepilConcept s-a născut astfel cu scopul de a face îndepărtarea permanentă a părului / fotodepilarea și fototerapiile accesibile tuturor, rezolvând diverse probleme legate de păr și piele. Serviciile DepilConcept sunt destinate bărbaților și femeilor de peste 15 ani.

Noul mod de a privi frumusețea a fost un pariu câștigător, dovedit de creșterea rețelei de centre în sistem de franciză. Astăzi există peste 90 de centre în Portugalia, Brazilia, Polonia și Serbia. În Polonia, primul centru DepilConcept a fost deschis în martie 2011, iar acum sunt peste 50 de centre în franciză. Așa cum spuneam și în articolul publicat în august 2018, succesul pe care DepilConcept l-a obținut în Polonia poate servi ca un excelent exemplu de urmat, considerând că DepilConcept este în căutarea unui master francizat în România. În Polonia, DepilConcept a găsit un master francizat în 2011 care, conform obligațiilor și condițiilor contractuale, a fost responsabil pentru promovarea brandului, deschiderea centrelor de epilare permanentă și cooperarea cu partenerii noi, beneficiari individuali ai pachetului de franciză DepilConcept.

Unul dintre cei mai tineri titulari de franciză DepilConcept din Polonia este Magdalena Dąbrowska, care, în iulie 2018, a preluat biroul din Varșovia, Ochota. Anterior a lucrat la sediul companiei timp de cinci ani, unde a fost implicată în activitățile de comercializare din cadrul întregii rețele.

Împreună cu un prieten cosmetolog, m-am decis să dau drumul propriei afaceri” - spune Magdalena Dąbrowska și mai adaugă “Am decis că preluarea unui centru funcțional este un bun început, mai ales că am văzut multe posibilități de dezvoltare pentru această locație. Acum credem că a fost o decizie corectă, întrucât am reușit să depășim veniturile estimate pentru acest salon deja din a doua lună de funcționare.”  

Magdalena Dąbrowska susține că ea și partenerul ei sunt mulțumiți de rezultatele centrului, dar ambii se așteaptă ca cifra de afaceri a companiei să crească. “În timp ce lucram la sediul central, am văzut cifra de afaceri a celor mai bune centre și scopul nostru este de a atinge valori similare și de a vinde la nivelul centrelor principale din rețea. Lucrăm intens la acest lucru” – mai declară Magdalena Dąbrowska.  

Una dintre ideile pe care cei doi francizați o au în vedere pentru a crește cifra de afaceri a companiei este schimbarea locației și a suprafeței centrului, astfel încât să poată suplimenta numărul de echipamente. De asemenea, francizatul intenționează să angajeze un nou membru în echipă. Momentan, sunt angajate două persoane și se lucrează într-un singur salon. “Observăm că cererea de servicii de foto-depilare este în creștere. Condiția este eficacitatea tratamentelor, serviciile de înaltă calitate și prețul accesibil, ceea ce DepilConcept oferă” - spune Magdalena Dąbrowska. 

DepilConcept deschide centre în orașe cu peste 40.000 de locuitori. Ideal, spațiile sunt situate pe străzi aglomerate, în apropiere de centrul orașului sau în centrele comerciale. Investiția minimă într-un salon de înfrumusețare DepilConcept este de 26.000 de Euro, dar poate ajunge și la 34.000 de Euro, în funcție de mărimea locației care poate varia între 40 și 70 de metri pătrați. 

Mai multe detalii despre avantajele sistemului de franciză, sprijinul acordat de francizor, taxele de franciză și profilul francizatului sunt disponibile în oferta de franciză.

Cumpărând o licență de franciză este modul eficient prin care îți poți asigura succesul în afaceri. Recomandăm celor interesați să achiziționeze o franciză, să se înscrie în baza de date PROFIT system România, prin completarea formularului de înregistrare candidați, pentru a fi informați în legăturile cu ultimele noutăți de pe piața francizelor locale și internaționale.


Salon DepilConcept / DepilConcept deschide centre în orașe cu peste 40.000 de locuitori. Ideal, spațiile sunt situate pe străzi aglomerate, în apropiere de centrul orașului sau în centrele comerciale.
Business Development Manager