DepilConcept se extinde în sud-estul Europei

Master franciza este disponibilă și în România / DepilConcept este un brand deținut de compania portugheză Grupo Concept, care administrează în prezent o rețea de peste 100 de clinici de înfrumusețare.
Marţi
30.04.2019
DepilConcept a deschis prima clinică în Serbia în luna martie … Oare când vine rândul României?
 

În luna martie a.c., în centrul orașului Belgrad, a fost deschisă prima clinică în franciză a mărcii portugheze DepilConcept. Master Francizatul anunță extinderea rețelei și consolidarea mărcii.

Am aflat despre DepilConcept în urmă cu trei ani. Cu toate acestea, în momentul acela lucram într-un alt business, în care am dobândit și prima experiență antreprenorială. Când am simțit că este momentul să progresăm, ne-am întors la DepilConcept” - povestește Nemanja Nikodijevic, directorul companiei care este master francizatul acestui brand, explicând cum a ajuns la acest sistem de franciză.

Decizia de a începe colaborarea cu compania portugheză, a spus el, nu a fost dificil de luat. “Este un brand care activează de peste 12 ani într-o industrie exigentă. Rezultatele sale arată că putem avea încredere în companie, deoarece brand-ul își face treaba sistematic, iar compania este foarte bine organizată, în special în ceea ce privește suportul profesional pe parcursul derulării activității, ceea ce, pentru noi, ca destinatari ai francizei, a fost unul dintre cele mai importante lucruri atunci când ne-am gândit la începerea acestei colaborăriÎntrucât așa vom proceda și noi cu viitorii parteneri de franciză din Serbia și este important ca eu, în calitate de master francizat, să fiu bine organizat” - explică Nikodijevic.

Faptul că DepilConcept a fost "alegerea potrivită" pentru Nikodijevic s-a dovedit atunci când s-a întâlnit personal cu proprietarii, cu angajații și a văzut cum se derulează diverse procese operaționale în companie. "După ce am văzut procedurile și modelele lor de lucru, a fost clar că aceasta este o poveste reală pentru noi" - a spus Nikodijevic.

Pregătirile pentru deschiderea primei clinici au fost finalizate în luna martie, așa cum s-a anunțat inițial, când noua locație DepilConcept a întâmpinat și primii clienți.

Pentru un master francizat, deschiderea acestei clinici este, de fapt, doar prima sarcină. “Ca toți master francizații, avem "două sarcini principale"În plus față de deschiderea și  gestionarea clinicilor proprii, avem sarcina de a extinde în continuare rețeaua locală de franciză și de a vinde francize individuale” - a spus Nikodijevic, adăugând că înțelegerea cu compania portugheză prevede că vânzarea francizelor individuale se va face imediat după deschiderea primei clinici proprii.

Deja datorită bazei noastre largi de contacte, avem primii clienți potențiali pentru francizele individuale și există o mare probabilitate să extindem în curând rețeaua de franciză. Cred că Serbia este foarte potrivită pentru acest tip de activitate, astfel că, atunci când mă gândesc la extinderea rețelei, nu iau în considerație doar marile orașe. Datorită investiției rezonabile pe care o presupune franciza, precum și datorită prețurilor extrem de accesibile ale tratamentelor și faptului că afacerea este bine organizată, credem că există potențial de extindere și în orașele mai mici, care pot fi o piață foarte bună pentru dezvoltarea brand-ului DepilConcept” – adaugă master francizatul.

DepilConcept este un brand al companiei portugheze Grupo Concept, care deține în prezent mai mult de 100 de clinici specializate în îndepărtarea definitivă a părului, tratamente prin foto-terapie, tratamente care hidratează toate tipurile de piele etc. Cu excepția Portugaliei, rețeaua de franciză este dezvoltată în mai multe țări, printre care se numără Brazilia și Polonia. Peste 200.000 de clienți au efectuat tratamente diverse în  clinicile DepilConcept, în ultimii 12 ani.

Pe portalul nostru puteți găsi informații privind costurile pentru deschiderea unei clinici DepilConcept în România, sprijinul oferit de francizor și alte cerințe privind demararea unei astfel de afaceri, detaliate în catalogul de franciză DepilConcept. Dacă vă sunt necesare mai multe informații, așteptăm mesajul dvs. pe adresa de email mcoman@profitsystem.ro.


DepilConcept / Saloanele sunt specializate în îndepărtarea părului de lungă durată, tratamente prin foto-terapie, tratamente hidratante pentru toate tipurile de piele etc
Business Development Manager