Subway a inaugurat al doilea restaurant din Capitală

Vlad Gutău (mijloc) alături de echipa Subway Sun Plaza.
Joi
12.07.2012
Franciza Subway a ajuns la un număr de 4 unități pe piața locală.
 

Subway a inaugurat pe 8 iulie al doilea restaurant din București și al patrulea din România în centrul comercial Sun Plaza. Unitatea este operată în franciză de o persoană fizică, Vlad Gutău. Noul restaurant a necesitat o investiție sub 100.000 de euro și are o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Până în prezent, Subway a mai deschis 3 unități pe piața locală: una în zona Piața Victoriei din Capitală, una în Cluj și una în Iași.

Lanțul american de tip fast-food mai are programată o deschidere într-o altă locație din București, în clădirea de birouri UpGround Business Center. Clădirea este situată în apropierea stației de metrou Pipera și găzduiește sediile unor companii ca Intel, Banca Românească, OMV Petrom, Bancpost, Honeywell sau GFK. Subway a fixat locațiile pentru alte două unități, pe strada Victoriei nr.87 din Pitești și în centrul comercial Iulius Mall din Timișoara.

Subway deţine în prezent peste 36.500 de restaurante, în 99 de ţări. Compania a fost înființată în anul 1965, în Connecticut, Statele Unite ale Americii, și este cel mai mare lanţ de restaurante fast- food din lume. Toate facilitățile Subway funcționează ca rețea de franciză.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist