CAPTAIN BEAN - PROUD TO BE YOUR PARTNER
 

Captain Bean este unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate lanţuri de coffee shop-uri TO GO din Cluj-Napoca şi, în curând, din oraşul tău.

MISIUNE

Captain Bean îi cinsteşte pe toţi cei care se trezesc dimineaţa şi fac lumea să se mişte şi lucrurile să se întâmple.

CONCEPT

O cafea tare şi savuroasă, preparată cu rapiditate, dar şi cu măiestrie. Oferită cu drag, la noi sau to go, alături de o gustare şi un zâmbet cu care să îţi începi ziua.

ISTORIE

Povestea noastră a început în 2014 cu un espressor, doi barista şi mult curaj. Cinci ani mai târziu, Captain Bean a ajuns cel mai mare lanţ de cafenele de pe piaţa locală, cu 8 locaţii.

CAFEAUA NOASTRĂ

Blendul Căpitanului este unic, captivant, admirabil. Fiind combinaţia optimă între Arabica şi Robusta, cafeaua noastră are puterea de a te pune pe picioare şi, totodată, de a-ţi oferi doza de bună dispoziţie de care ai nevoie.

Captain Bean pune lumea în mişcare în fiecare dimineaţă. Mizăm pe diversitate şi inovaţie, având o gamă variată de băuturi pe bază de cafea pentru a satisface toate gusturile.

NU DOAR CAFEA

Alături de cafea, oferim clienţilor noştri şi croissante, cookies, batoane vegan-friendly, mixuri de fructe şi nuci, dar şi băuturi răcoritoare cu sau fără cofeină, fresh-uri, ceaiuri şi apă.

ECHIPA

Oamenii din spatele acestui brand sunt tineri, dar profesionişti, şi pun accentul pe buna interacţiune cu clientul pentru a-i oferi acestuia o experienţă inedită şi un motiv de a se întoarce şi a doua zi la noi.

Suntem serioşi când vine vorba de prepararea unei cafele bune şi ştim să o oferim cu căldură. Nu suntem roboţi. Zâmbim, întrebăm clIenții cum le-a fost ziua şi încercăm să ne împrietenim cu ei.

ATENŢI LA DETALII

Căpitanul este exigent în ceea ce priveşte calitatea produselor oferite. Un barista de la Captain Bean va şti întotdeauna să facă o cafea pe placul clienților, precum şi să le recomande şi să îi servească cu un produs complementar, proaspăt şi delicios.

Ţinem mult la feedback-ul primit şi învăţăm mereu din greşeli, fiindcă doar aşa putem ajunge, în fiecare zi, mai buni ca ieri.

CLIENTUL NOSTRU, CAMARADUL NOSTRU

Noţiunea de camarad nu îi este străină lui Captain Bean, cu atât mai mult cu cât brandul nostru funcţionează pe principiul “clientul nostru, camaradul nostru.”

Fie ei studenţi sau liceeni, corporatişti sau simpli trecători, pe toţi îi considerăm a fi mai mult decât nişte simpli clienţi. Aceştia reprezintă pulsul companiei noastre.

Le arătăm aprecierea noastră prin diferite metode, fie prin concursuri pe canalele de social media, evenimente tematice sau prin digitalizarea sistemului de fidelitate, pentru a putea să le înţelegem nevoile cât mai uşor.

COMUNITATE

Captain Bean este un brand atent la ce se întâmplă în comunitate. Altfel spus, încercăm să ne implicăm şi să oferim suport iniţiativelor locale de fiecare dată când ni se iveşte ocazia.

Până în acest moment am avut plăcerea de a sponsoriza peste 100 de evenimente (între care TEDx, Business Days şi Elite Business Woman), având peste 20 de ONG-uri cu care colaborăm.

 

ENDORSEMENT

"Ştiam Captain Bean din interviurile susţinute de Bogdan în diverse medii. Era povestea antreprenorială ideală. Tânăr, cu aspiraţii de dezvoltare incredibile. Câţiva ani mai târziu am avut ocazia să ne întâlnim şi să îi înţeleg viziunea. Consider că sistemul de business şi echipa de management au un potenţial enorm de dezvoltare în România şi nu numai."

Andrei Trifan - Development Agent Subway Romania

 

"Ne-am întâlnit cu echipa Captain Bean după primul an de activitate şi ne-a plăcut enorm ideea de a promova conceptul de cafea to go, prin a oferi produsul gratuit în anumite contexte. La acel moment, Lemon POS tocmai lua naştere şi era situaţia ideală de a dezvolta împreună optimizarea emiterii bonului fiscal. Aşa a început şi colaborarea noastră. Apreciem foarte mult ambiţia şi corectitudinea echipei lui Bogdan şi considerăm că parteneriatul nostru este unul reuşit."

Natalia Constantin - Donau Invest

 

"Am întâlnit Captain Bean când era doar o idee de afacere a unui tânăr. Încă de atunci am văzut oportunitatea a peste 100 de locaţii în România. Urmărind parcursul conceptului am apreciat dezvoltarea sănătoasă, pasiunea şi integritatea afacerii şi a echipei. Din 2018 fac parte din echipă şi contribui la realizarea acestei viziuni."

Ovidiu Toader - Business Coach/Antreprenor

 

FRANCIZA

Captain Bean este un lanţ de coffee shop-uri care oferă ca produs principal cafeaua, dar diversifică opţiunile consumatorilor cu produse complementare. Totul se întâmplă cu o servire convenabilă şi rapidă, un mix care este valabil şi pentru franciză.

Pe parcursul verii anului 2019, Captain Bean va deschide 3 locaţii noi în Timişoara, Cluj-Napoca şi Braşov. În prezent suntem în căutarea unor parteneri individuali în Oradea, Iaşi, Constanţa, Timişoara şi Braşov, dar suntem deschişi şi la oportunităţi din alte oraşe.

Beneficiile deschiderii unei francize Captain Bean sunt:

  • suport în vederea alegerii unei locaţii optime;
  • proiectare şi pregătire spaţiu (planuri 2D/3D);
  • manual complet de proceduri (text şi video);
  • training pentru personal;
  • suport operaţional continuu;
  • asigurarea unei colaborări optime cu furnizorii;
  • marketing online şi suport brand;
  • ROI între 6-24 luni.

https://issuu.com/musashy_mihai/docs/captain_bean_-_manual_franciza_-__o