Vrei o afacere transparentă și profitabilă?

Spălătorie LG Laundry Lounge
Spălătorie LG Laundry Lounge / Transparență și curățenie, mașini de ultimă generație, dar și reputația brandului LG sunt caracteristici care recomandă acest concept.
Joi
03.10.2019
LG Laundry Lounge, un serviciu de spălătorie cu autoservire care oferă servicii de spălătorie, uscare și călcat rufe, își extinde rețeaua pe piața din Croația, dar vizează în același timp toate țările din regiune, inclusiv România.
 

Ivana Zivicnjak, șeful biroului White World și master francizat LG Laundry Lounge, spune că este mulțumită de extinderea rețelei în Croația, dar și de expansiunea treptată în țările din regiune.

În calitate de master francizat, putem spune că suntem mulțumiți de extinderea rețelei de franciză în Croația, unde așteptăm să deschidem încă două unități în franciză până la sfârșitul anului. De asemenea, pe lângă spălătoriile din Belgrad și Podgorica, suntem în curs de a deschide alte unități în franciză în Muntenegru și Macedonia” – declară Ivana Zivnicnjak.

Ultima locație în franciză este situată în partea de est a golfului Kvarner, în Crikvenica, iar beneficiarul francizei este Petra Antic. “Nu aveam experiență cu sistemul de franciză, înainte de asta eram implicați în activități de catering și de administrare. Cu toate acestea, am optat pentru franciza LG Laundry Lounge, deoarece am fost utilizatori ai LG Laundry din Zagreb. Ne-a plăcut conceptul de transparență și curățenie, aspectul modern al echipamentelor, care sunt profesionale, dar nu foarte voluminoase. De fapt, seamănă mai mult cu mașinile de spălat de acasă. Acest tip de spălătorii nu există în zona Crikvenica și în împrejurimile sale, iar acesta a fost un motiv suplimentar pentru a alege această franciză” - spune Petra Antic.

Clienții lor sunt în principal turiști, proprietari de apartamente de închiriat, localnici care trebuie să spele piese mai mari de articole textile, cum ar fi pături sau perne.

Ivana Zivnicnjak spune că francizații sunt așteptați să profite de avantajele brandului. „Desigur, suntem întotdeauna acolo pentru a vă ajuta cu sfaturile și cu experiența noastră”, spune ea.

Francizații ideali, a declarat Ivana Zivnicnjak, sunt în majoritate tineri care doresc să demareze o afacere proprie și care au avut ocazia să călătorească și să vadă cum funcționează spălătoriile cu autoservire în SUA sau Europa de Vest. Deocamdată, cel mai mare număr de unități de franciză se află în Croația, de unde s-a început extinderea rețelei de franciză în 2015, în această regiune, dar, spune ea, se așteaptă ca franciza LG Laundry Lounge să se extindă mai intens și în alte țări din regiune. “Este o afacere bună, deoarece cu o investiție minimă de aproximativ 20.000 de euro, se poate începe o afacere de succes, iar investiția poate fi recuperată după 12 luni. Avantajul este că nu trebuie să plătiți o taxă de intrare sau taxa clasică de franciza care se plătește, de regulă, la achiziționarea unei francize” - spune Ivana Živičnjak.

LG Laundry Lounge deține momentan, în regiune, patru francize în Croația și una în Serbia și Muntenegru. Conform declarațiilor Ivanei Zivnicnjak, se preconizează însă deschiderea de noi unități în franciză în Macedonia, o nouă locație în Muntenegru și una în Republica Cehă. De asemenea, România este o piață de interes pentru LG Laundry Lounge.

Mai multe detalii privind franciza LG Laundry Lounge se regăsesc în oferta de franciză, disponibilă atașat.


Business Development Manager