De câți bani ai nevoie pentru a începe o afacere Direct Booker? / Valoarea investiției pentru a vă alătura rețelei Direct Booker începe de la 5.000 de Euro.
Miercuri
30.10.2019
"Căutăm francizați care sunt interesați să înceapă propria afacere sau au deja o agenție de turism" - spune Nino Dubretic, proprietarul brandului Direct Booker.
 

De ce a decis Direct Booker să-și dezvolte rețeaua și în România?
În România, turismul se dezvoltă în mod dinamic. Cererea de închirieri pe termen scurt este mare, iar cineva trebuie să le administreze prin intermediul serviciilor sau al tehnologiei. 

Antreprenorii români care intenționează să-și dezvolte afacerile în industria turistică au șansa de a coopera cu francizorul croat Direct Booker. Ce va face compania Direct Booker pentru francizați?

Direct Booker este o agenție de turism ale cărei servicii includ închirierea de spații de cazare private. Sarcina principală a companiei este de a facilita contactul dintre proprietari și turiști. Totul se face folosind o platformă special creată, care conține ofertele curente de închiriere.

Aceste servicii cu siguranță economisesc timp chiriașilor/turiștilor. Cum funcționează mai exact acest tip de cooperare?

Fiecare proprietate are desemnat un manager de cont personal care controlează valoarea prețurilor de închiriere, monitorizând și prețurile altor proprietăți, în fiecare anotimp. Adesea, cu aceste informații, puteți maximiza potențialul proprietății dumneavoastră. Piața proprietarilor poate fi împărțită în două tipuri. Primul tip de proprietari sunt cei care au nevoie de publicitate online, servicii de rezervare, comunicare cu oaspeții, servicii financiare, cum ar fi facturi, taxe și cecuri pentru carduri de credit etc., chiar și servicii de curățenie pentru a-și conduce afacerea. La solicitarea proprietarilor, francizorul poate comanda, de asemenea, unui fotograf să facă fotografii profesionale cu interiorul unității de închiriat. Al doilea tip de proprietari sunt cei care nu au nevoie de serviciile agenției menționate mai sus, dar trebuie să-și îmbunătățească procedurile zilnice privind închirierea imobilelor. Este vorba în principal de sincronizarea prețurilor cu calendarul, prin toate site-urile web pe care sunt promovate proprietățile lor, cum ar fi: Booking.com, Airbnb, Expedia, HomeAway etc. Dacă proprietarul nu-și exprimă dorința de a beneficia de un serviciu complet, noi îi oferim întotdeauna sprijin prin așa-numitele Booker Tools, prin care se gestionează proprietatea închiriată din punct de vedere al prețului și logisticii.

De unde obțin francizații baza de date cu oferte?

Baza de date este un instrument de dezvoltare a afacerii extrem de important. Direct Booker va furniza la începutul parteneriatului cu francizații o bază de date inițială, pe care francizații o vor putea folosi pentru a genera noi lead-uri (noi clienți).

Ce beneficii va avea un francizat care folosește sistemul de afaceri Direct Booker?

Francizatul va avea permisiunea de a utiliza marca Direct Booker, pentru a oferi servicii de asistență chiriașilor sau turiștilor, bazate pe cunoștințe special dezvoltate și va putea folosi sistemul nostru de operare. Dar fiecare francizat va avea obligația de a-și face marketing local singur și de a furniza servicii doar pe teritoriul pentru care a semnat contractul.

Unde căutați potențiali francizați?

Vrem să atragem francizați din locuri atractive pentru turiști. Căutăm francizați care sunt interesați să înceapă propria afacere sau au deja o agenție de turism și ar dori să își extindă oferta cu servicii de agenție suplimentare sau să câștige din vânzarea tehnologiei noastre

Cât trebuie să investească francizatul într-o franciză Direct Booker?

Valoarea investiției pentru aderarea la rețeaua Direct Booker începe de la 5.000 de Euro. Taxa de franciză este de 7% din cifra de afaceri netă totală. Francizatul primește comision de la 5 la 10 la sută pentru fiecare unitate de cazare închiriată, astfel că perioada de rambursare a investiției depinde de numărul de oferte pe care le intermediază francizatul. 


Nino Dubretic, proprietarul brandului Direct Booker / "În România, turismul se dezvoltă în mod dinamic. Cererea de închirieri pe termen scurt este mare, iar cineva trebuie să le administreze prin intermediul serviciilor sau al tehnologiei."
Business Development Manager

Subiecte populare in Forum