Protecție. Profesionalism. Profit.

Rețea de franciză pentru afaceri pregătite pentru creștere / Signal 88 Security s-a concentrat până acum pe America de Nord și Australia, unde rețeaua este în plină expansiune, dar a venit momentul să intre în Europa. Una dintre țările care prezintă interes pentru francizor este România.
Vineri
20.12.2019
Din SUA, franciza Signal 88 Security vine în Europa, pentru a proteja viețile și proprietățile clienților. Cine poate solicita o licență de franciză?
 

Signal 88 Security este specializată în furnizarea de servicii de securitate. A fost fondată în 2003 în orașul american Omaha. Patru ani mai târziu, a început să se extindă prin franciză în întreaga lume. Astăzi, pe lângă piața internă, este reprezentată de 340 de parteneri de franciză din patru țări - Canada, Regatul Unit al Marii Britanii, Australia și Noua Zeelandă. 

Francizorul intenționează să-și extindă și mai mult prezența internațională, inclusiv în România. În prezent, acesta caută un master francizat care să construiască o rețea de locații individuale în România și să se ocupe de consolidarea lor. Din acest motiv, un master-francizat ar trebui să aibă abilități de conducere puternice pentru a construi și consolida rețeaua. Un criteriu de selecție a master francizatului este ca persoana interesată să aibă suficiente contacte relevante la nivel național, pentru a contribui la dezvoltarea afacerii. Un lucru important este și dorința sau arta de a lucra cu oamenii – recrutarea lor, pregătirea, conducerea și motivarea acestora, astfel încât aceștia să se identifice cu viziunea întregului brand.

Prețul pe care trebuie să îl plătească un master francizat pentru o licență variază între 150.000 și 200.000 USD. La această investiție inițială, se adaugă 50.000 - 100.000 USD pentru punerea în funcțiune a business-ului. La prima vedere, investiția în licența de master franciză este relativ ridicată, însă master francizatul va câștiga în schimb acces la know-how-ul unuia dintre cei mai importanți furnizori de servicii de securitate de peste ocean și exclusivitate în România, cu posibilitatea de a vinde licențe către francizați individuali. Pe lângă furnizarea de informații complete din punct de vedere marketing, management și servicii, formarea personalului și problemele legate de personal sunt esențiale din perspectiva conceptului de securitate Signal 88.

Francizorul va asigura pregătire specializată master-francizatului, dar va oferi sprijin și pentru pregătirea altor membri ai echipei și a altor francizați. În același timp, master francizatul primește ajutor și pentru a ajunge la clienții potențiali, francizați sau furnizori. Este în interesul francizorului ca rețeaua construită de master francizat să prospere și să crească în continuare, astfel că acordă o atenție deosebită dezvoltării francizei și transferului de know-how. Iar aceste aspecte sunt cele care contează cel mai mult pentru master francizat în activitatea sa pentru că generează cea mai mare parte a veniturilor sale ulterioare.


Sprijin permanent din partea francizorului / Francizorul va asigura pregătire specializată master-francizatului, dar va oferi sprijin și pentru pregătirea altor membri ai echipei și a altor francizați.
Business Development Manager