Oportunitate pizzerie BELLA ITALIA

Locație Bella Italia Pizza Express / „Primul sprijin constă în efectuarea studiului de piață pentru o posibilă viitoare locație. După alegerea locației, al doilea pas este semnarea contractului de franciză, urmat apoi de efectuarea planului de activități cu termene exacte. Ulterior se stabilește data exactă a deschiderii locației și se realizează instruirea personalului care urmează să lucreze în locație. La deschiderea fiecărei locații, francizatul va fi asistat pe o perioadă de aproximativ 10 zile, de către specialiștii Bella Italia. Personalul va fi instruit atât la început, până la deschiderea locației, dar și periodic, pe tot parcursul contractului de franciză, în cadrul Școlii Bella Italia.” – declară Iulian Zamfir, fondatorul francizei Bella Italia.
Miercuri
22.01.2020
Vrei o pizzerie la cheie? Nimic mai simplu ...
 

Ți-ar plăcea să ai o afacere profitabilă, în trend și, nu în ultimul rând, stabilă?

Bella Italia își dezvoltă intensiv rețeaua de franciză și are deja pregătite locații ideale pentru un business de tip Bella Italia Pizza Express, cu vad comercial foarte bun, locații care pot genera venituri sigure și constante.

Locațiile se află în Tecuci, Comănești, Târgul Secuiesc. În Comănești, spațiul este disponibil în cadrul galeriei hipermarket-ului Kaufland.

Pachetul de franciză include manualul de implementare al francizei, efectuarea planului de activități cu termene exacte, training pentru francizat și angajații acestuia în cadrul Școlii Bella Italia - Școală de Excelență în domeniul gastronomic, instruire atât la începerea afacerii, până la deschiderea locației, cât și periodic, pe tot parcursul contractului de franciză. Pentru mai multe informații, oferta de franciză este disponibilă aici.

Cei interesați să deschidă o afacere Bella Italia Pizza Express, în franciză, ne pot transmite un mesaj la adresa mcoman@profitsystem.ro.


Pufos la interior și crocant la exterior / Specialiștii în panificație ai francizei Bella Italia au conceput un aluat de pizza cu gust autentic italian.
Business Development Manager