Cum să-ţi împlineşti visul din copilărie

”Muncesc ca la un serviciu normal, însă am o altă satisfacție, pentru că în același timp am afacerea mea.”- Simona Zimbreșteanu, francizat Epilpulsar
Miercuri
24.10.2012
Renunţând la o carieră în marină şi deschizându-ţi un centru de înfrumuseţare - aceasta este o parte din povestea Simonei Zimbreşteanu, francizat Epilpulsar.
 

În perioada copilăriei, când cei mai mulți dintre noi voiam ca atunci când ”vom crește mari” să ne transformăm în idolii pe care îi vedeam la televizor: detectivi, cântăreți, polițiști, actori, pompieri sau medici, Simona visa să-şi deschidă un centru de înfrumuseţare. După ce a fost declarată admisă la Facultatea de Marină Civilă din Constanţa, dorinţa ei rămăsese la stadiul de vis din copilărie, însă lucrurile au luat-o pe un drum neașteptat. „În anii de studenție l-am cunoscut pe cel care avea să devină soțul meu. Am fost colegi la aceeași facultate, iar după ce ne-am căsătorit şi ne-am mutat în Bucureşti mi-a fost aproape imposibil să-mi găsesc un job în aria studiilor absolvite, așa că m-am orientat spre un alt domeniu. Nu voiam să fiu doar o soție de marinar care stă acasă și are grijă de copii”, povesteşte Simona.

„Câţiva prieteni mi-au recomandat să merg să vorbesc cu cei de la Epilpulsar, un centru specializat pe o singură ramură a esteticii: epilarea definitivă. Ţinând cont că oamenii sunt din ce în ce mai exigenţi cu serviciile pe care le caută, consider că specializarea pe un singur domeniu este un avantaj pentru că astfel putem oferi servicii de calitate”, spune Simona, care explică pas cu pas cum a devenit francizat Epilpulsar.

”La început nu știam mare lucru despre o franciză, însă m-am documentat pe parcurs. După ce am contactat francizorul, am vizitat centrul Epilpulsar unde mi s-a explicat exact cum funcționează tratamentele acestuia. Am testat personal aparatul, inclusiv tratamentul, am văzut că are efect și după ce am făcut câteva calcule matematice am decis să-mi deschid centrul”, spune Simona.

Anul trecut, la o lună și jumătate de la discuțiile inițiale cu francizorul, Simona și-a deschis centrul Epilpulsar din zona Piața Unirii din București. Până în prezent, calculele pe care francizorul i le-a arătat pe hârtie se potrivesc cu rezultatele financiare ale centrului, iar Simona spune că treptat ajunge să atingă targetul propus: ”Nu mă aștept să fac averi enorme, însă sunt convinsă că am ales afacerea cea mai potrivită pentru mine.”

Simona este foarte încântată de relația pe care o are cu francizorul, care i-a oferit soluții pentru orice problemă care a apărut pe parcurs: ”Sprijinul pe care mi l-au oferit cei de la Epilpulsar a fost enorm, de la traininguri, până la suportul administrativ, ajutorul pentru stabilirea locației, recrutarea personalului și publicitatea exterioară și interioară a centrului. M-au ajutat chiar și la negocierea contractului de închiriere a spațiului și m-au îndrumat de fiecare dată când am avut nevoie.”

Ca să ai succes trebuie să te implici total în afacerea pe care o gestionezi, este de părere Simona, care lucrează cot la cot alături de cealaltă angajată a centrului: ”Unii oameni consideră că nu este normal ca patronul unei afaceri să facă aceeași muncă pe care o fac și angajații, însă eu nu împărtășesc această concepție. Muncesc ca la un serviciu normal, însă am o altă satisfacție, pentru că în același timp am afacerea mea.”

Simona Zimbreșteanu, francizat Epilpulsar, este foarte mulțumită de alegerea pe care a făcut-o și se numără printre oamenii norocoși care merg cu plăcere la serviciu. Ea le recomandă persoanelor care doresc să devină francizați, indiferent dacă aleg franciza Epilpulsar sau o altă franciză, să testeze personal conceptul pentru a se asigura de succesul acestuia.

(Elena Cărăușu)
Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe