Secretele produselor McDonald’s sunt dezvăluite românilor

Reprezentanții lanțului de fast-food vor să demonstreze prin intermediul campaniei ”Porți deschise la McDonald’s” că produsele lor sunt sănătoase și conțin ingrediente pe care le are toată lumea în bucătărie.
Vineri
02.11.2012
Lanțul de fast-food desfășoară o campanie prin care clienții pot afla mai multe despre produsele și serviciile oferite de cel mai mare lanț de restaurante din România.
 

Săptămâna viitoare fanii McDonald’s pot afla cum sunt pregătiți burgerii, cartofii și aripioarele picante din meniurile restaurantului. McDonald’s România desfășoara în perioada 5-11 noiembrie campania națională ”Porți deschise la McDonald’s”, prin intermediul căreia clienților li se dezvăluie modalitatea de preparare a produselor fast-food-ului. Totodată aceștia au ocazia să discute și cu angajații celui mai mare lanț de restaurante din România.

”Consumatorii sunt interesați de ceea ce se întâmplă în bucătăria McDonald’s. Pornind de la această dorință am gândit o campanie prin intermediul căreia aceștia au ocazia de a urmări pas cu pas, toate etapele de verificare și pregătire a produselor McDonald’s”, a declarat Daniel Boaje, Directorul general McDonald’s România.

Cei interesați să participe la turul bucătăriei McDonald’s se pot înscrie prin intermediul paginii de Facebook McDonald’s sau pot solicita o programare direct în restaurante. Vizitele se desfășoară atât în restaurantele din București, cât și în cele din restul țării, în anumite intervale orare.

Primul restaurant McDonald's din România a fost deschis pe 16 iunie 1995, la parterul centrului comercial Unirea din București. Restaurantul de la Unirii este prima franciză clasică apărută pe piața românească. McDonald’s deține în România 64 de restaurante în 21 de orașe, dintre care 28 în București și 36 în restul țării. Restaurantele primesc zilnic peste 140.000 de clienți. McDonald's are peste 3.500 de angajați în România și a fost în fiecare an unul dintre cei mai mari angajatori din țară.

Principalii concurenți ai McDonald’s de pe piața românească sunt KFC (peste 40 de restaurante), operat în sistem de franciză de compania US Food Network, și nou venitul Subway, care se extinde tot prin franciză în țara noastră. Subway este cel mai mare lanț de fast-food din lume și vrea să deschidă în următorii ani 40 de unități pe piața românească. Subway a intrat pe piață românească în aprilie 2012, iar până în prezent a deschis șase restaurante și are programate alte trei inaugurări până la finalul acestui an.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/1/
Vezi mai multe