În 2013 Profi va lansa două formate noi de magazine: City, replica pentru formatul de dimensiuni mai mici și Loco, o replică a magazinelor care se găseau anterior la sate, aprovizionate cu toate produsele necesare vieții în mediul rural.
Vineri
21.12.2012
Redenumirea în ”magazin de proximitate”, 45 de magazine noi și peste 1.100 de locuri de muncă.
 

Profi încheie anul 2012 cu o rețea de 149 de magazine și un al doilea depozit central. În acest an retailerul a abordat o strategie agresivă de expansiune și a deschis un total de 45 de magazine noi. „Avem încredere în viitorul României și considerăm că formatul magazinelor noastre este cât se poate de adecvat pentru piața actuală, precum și pentru cea din viitorul previzibil”, a declarat Pawel Musial, Director general Profi Rom Food. „De aceea, nu doar că am inaugurat 45 de noi magazine în acest an, dar am și semnat contractul pentru deschiderea unui al doilea depozit central propriu, în apropiere de Ploiești.”

Prin darea în folosință a noului centru logistic, Profi va scurta distanțele dintre depozit și magazine. Astfel, cele din vestul și nordul țării vor fi aprovizionate în continuare de depozitul din Cluj, în timp ce magazinele din vest și sud își vor primi mărfurile de la depozitul Logcenter din Ploiști, la care deja au început angajările de personal.

Un alt retailer care a mizat puternic pe expansiune în acest an este Mega Image care a anuntat la începutul lunii că va deschide în decembrie 20 de magazine, urmând să încheie anul cu un număr total de 193 de unități.

Luna decembrie este luna extinderii pentru Penny Market, care a reluat experiența din anul 2011, și a deschis ieri cinci magazine. Rețeaua retailerului deținut de grupul german Rewe (concern din care face parte și Billa) a ajuns la un număr de 136 de unități.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015