Rompetrol își extinde rețeaua în franciză

Grupul Rompetrol operează în prezent peste 1.000 de puncte de alimentare în România, Republica Moldova, Bulgaria, Georgia, Franţa, Spania şi Ucraina.
Vineri
18.05.2012
Grupul Petrolier Rompetrol a inaugurat recent două stații de carburanți în Republica Moldova.
 

Cele două noi benzinării, deschise în sistem de franciză, sunt situate în Chișinău, respectiv în zona de centură a orașului Bălți. Benzinăriile comercializează carburanți importați exclusiv de la rafinăria Petromidia. Potrivit www.wall-street.ro , în anul 2011, Rompetrol a extins rețeaua din benzinării din Republica Moldova cu 15 stații francizate.

În urma extinderii reţelei de benzinării, cantitatea totală de combustibili vânduţi a crescut cu 44% în 2011, față de anul 2010, până la aproximativ 31.000 de tone, potrivit unui comunicat de presă publicat pe www.comunicate.mediafax.biz.

Rompetrol are în prezent o rețea națională de 47 de stații de distribuție în sistem de franciză. Pe lângă acestea, compania mai deține 4 staţii proprii care comercializează autogaz, puncte de vânzare de butelii pentru aragaz şi o staţie de îmbuteliere, cât şi capacităţi de stocare la Târnova.

Grupul Rompetrol operează în prezent peste 1.000 de puncte de alimentare în România, Republica Moldova, Bulgaria, Georgia, Franţa, Spania şi Ucraina. Potrivit www.wall-street.ro , în acest an, compania vrea să mai deschidă stații în România, Bulgaria și Republica Moldova.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/1/
Vezi mai multe