Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 129 de magazine: 24 hipermarketuri „Carrefour”; 69 supermarketuri „Market”; 35 magazine de proximitate „Express”; 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro .
Joi
12.09.2013
Carrefour continuă dezvoltarea pe segmentul de proximitate axându-se în principal, ca unul dintre principalii concurenți, Mega Image, pe zona Capitalei.
 

Grupul Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a trei noi magazine de proximitate operate în sistem de franciză: prin colaborarea cu Traditional Ecologic - Express Unirii și Express Chișinău în București respectiv, prin colaborarea cu RostCom - Express RostCom Mircea cel Bătrân în Brașov. Numărul de unități în acest format se ridică la 35, dintre care 3 magazine operate în sistem integrat și 32 în franciză.

Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. ”Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România. Scopul Carrefour este acela de a menține specificitatea fiecărui comerț de proximitate, respectând rezultatul anilor de experiență a partenerilor săi și adăugând elementele Express distinctive pentru a întări și dezvolta ceea ce există deja”, se arată într-un comunicat de presă al retailerului.

Mega Image, unul dintre principalii concurenți Carrefour pe segmentul de proximitate, a deschis un număr impresionant de magazine în Capitală, sub mărcile Mega Image și Shop&Go. Rețeaua retailerului a ajuns la 249 de unități. Mâine, 13 septembrie, Mega Image va deschide două noi magazine, urmând ca până la finalul lunii să inaugureze alte trei unități.

Metro a atacat segmentul de proximitate în mai multe localități, inclusiv în zonele rurale. Rețeaua de franciză a retailerului, ”La Doi Pași”, numără peste 700 de unități, urmând ca până la finalul anului să ajungă la 1.000 de magazine.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015