Safety Broker și Bosch car service își unesc forțele

Safety Broker dispune în prezent de una dintre cele mai dezvoltate rețele teritoriale de sucursale și agenții.
Miercuri
18.09.2013
Safety Broker a încheiat un parteneriat strategic cu Bosch Car Service, una dintre cele mai mari reţele naţionale de unităţi reparatoare pentru autovehicule.
 

Astfel, începand cu 1 septembrie, toţi clienţii care încheie poliţe RCA şi CASCO prin intermediul Safety Broker vor beneficia de reduceri de 150 lei pentru fiecare poliţă încheiată, informează un comunicat de presă al companiei. Fiecare client primește automat un Voucher ce îi conferă dreptul de a utiliza servicii de această valoare în cadrul oricărui service din reţeaua Bosch. Voucherul acoperă orice serviciu de manoperă şi nu este condiţionat de înlocuiri sau achiziţii ce ar genera costuri suplimentare.

În plus, parteneriatul dintre Safety Broker şi reţeaua de service-uri Bosch marchează şi lansarea unui nou produs co-branded: Casco Executive. Asigurarea se adresează cu precădere clienţilor persoane fizice ce doresc să beneficieze de servicii premium, dar şi companiilor interesate să își protejeze flota de autoturisme.

Principala inovație adusă de produs este includerea în polița de asigurare pentru avarii și furt a autovehiculelor a unor acoperiri și servicii suplimentare, disponibile în mod gratuit, precum: accesul preferențial la rețeaua națională de service-uri auto Bosch; mașină la schimb pe perioada reparației; asistență rutieră specializată prin programul “Mecanicul Meu”; call-center dedicat pentru intervenții și suport în caz de daună; asistență VIP în managementul daunelor; francize reduse sau zero la prețuri competitive; discounturi importante la manoperă pentru orice intervenție în rețeaua Bosch.

"Ne bucurăm să putem oferi clientilor nostri beneficii deosebite si pachete de asigurari premium, unicat pe piaţa românească. O asigurare Casco are un singur rol, de a ne face viață mai ușoară, iar prin serviciile noastre clienții vor resimți mai puțin lipsa mașinii preferate pe perioada reparației”, a precizat Viorel Vasile, Managing Partner al Safety Broker.

Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce operează în România. Compania a intermediat în anul 2012 prime de asigurare de peste 36,3 milioane euro, cu aproximativ 60% mai mult decât la nivelul anului 2011.


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe