Tinerii deschid service-uri auto cu bani de la stat

Helmuth Duckadam, fotbalistul supranumit „Eroul de la Sevilla”, recomandă rețeaua Euromaster.
Miercuri
06.11.2013
Franciza Euromaster vine în întâmpinarea acestora și le propune să se integreze într-o reţea puternică şi dinamică, care să le permită dezvoltarea afacerii.
 

SRL-D, programul prin care tinerii debutanți în afaceri primesc finanțare nerambursabilă de la stat, a îndemnat mulți întreprinzători să-și deschidă propria afacere. Peste 10.000 de firme au fost înregistrate la Registrul Comerțului de la startul programului. Cele mai multe dintre acestea sunt service-uri auto. Important nu este însă numărul acestora, ci viabilitatea afacerii. Franciza Euromaster sprijină service-urile care activează în domeniul anvelopelor şi care doresc să devină specialişti în anvelope şi întreţinere rapidă, prin integrarea într-o reţea puternică şi dinamică.

”Franciza Euromaster este un model de business care oferă suport pe toate segmentele unei afaceri, pornind de la marketing, oprimizare de costuri, fluxuri, partea operațională, personal etc.”, spune Cosmin Munteanu, Manager Franciza Euromaster.

Euromaster a apărut în anul 1992, având ca acționar majoritar compania Michelin. Rețeaua este activă in 17 țări, cu un număr de peste 2300 de centre, dintre care peste 800 funcționează în sistem de franciză. În România, programul de franciză Euromaster a fost lansat în anul 2012. Calitatea principală pe care reprezentanții companiei o caută la viitorii francizați este cea de antreprenor, întrucât, după cum ne-a declarat Cosmin Munteanu în cadrul unui interviu ”Franciza este un model de business care se adresează antreprenorilor”.

Mai multe informații despre franciza Euromaster găsești în catalogul nostru de francize.

Despre programul SRL-D
Programul pentru stimularea înființării și dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii tineri a fost lansat în anul 2011 și va funcționa până în 2020. Programul se adresează tinerilor cu vârste de până la 35 de ani, care vor să înceapă o afacere. Astfel, aceștia pot depune proiecte pentru a primi un credit nerambursabil de până la 10.000 de euro din valoarea totală a cheltuielilor eligibile aferente planului de afaceri, pentru care face dovada surselor de cofinanțare.


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe