Francizații Studio Figura beneficiază de tot sprijinul reprezentanților companiei pentru dezvoltarea unei afaceri profitabile. Mai multe informații despre avantajele aderării la această rețea găsești în catalogul nostru de francize.
Luni
22.09.2014
Rețeaua de saloane de înfrumusețare Studio Figura vrea să se dezvolte în mai multe țări din Europa Centrală și de Est, printre care România, Serbia și Ungaria.
 

Experiența de 10 ani în circa 700 de birouri din întreaga lume, propriul echipament de modelare corporală, produse și suplimente dietetice- sunt doar câteva dintre realizările cu care se poate mândri Studio Figura, o rețea de saloane de înfrumusețare specializate în remodelarea corporală. De la începutul acestui an, au fost deschise noi centre în Polonia, Grecia, Suedia și Norvegia. Lista acestora se va completa în curând cu România, Ungaria și Serbia, țări în care compania este în căutare de francizați. Rețeaua mai este prezentă în Lituania, Rusia, Israel, Spania și Bulgaria.

Când în urmă cu 10 ani era deschis primul Studio Figura într-un mic orășel, nimeni nu și-a imaginat că peste o decadă conceptul va fi atât de cunoscut în întreaga lume”, a declarat Katarzyna Paluszkiewicz, Director de Marketing Studio Figura International. ”Ne concentrăm pe o dezvoltare continuă, pentru că în fiecare lansăm un produs nou. Acest lucru nu se aplică și în cazul certificatelor și al prețurilor. Scopul nostru este să ajutăm birourile private, să le susținem în dezvoltarea lor și să oferim clienților cele mai bune rezultate”.

Pentru achiziționarea echipamentului necesar deschiderii unui centru Studio Figura, este necesară o investiție între 12.000-50.000 EUR, aceasta depinzând de mărimea spațiului viitorului salon. Majoritatea centrelor au între 50-100 mp. Francizații trebuie să plătească o redevență anuală de 300 EUR.

Am ales să avem o taxă redusă pentru că scopul nostru principal este să avem centre funcționale. Știm că dacă cineva ar intra în posesia aceluiași echipament, nu ar putea ajunge la rezultate profitabile fără know-ul și experiența pe care noi o oferim partenerilor” , spune Katarzyna Paluszkiewicz.

 


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe