Loteria Română şi Carrefour România lansează lozul Carrefour răzuibil

Cu un pret de 3 lei, Lozul Carrefour răzuibil poate aduce jucătorilor din toată ţara peste 347.000 de câştiguri în bani, cu valori cuprinse între 3 și 250.000 de lei, premii oferite de Loteria Română.
Miercuri
09.07.2014
Acesta este disponibil începând din această săptămână în toate hipermarketurile Carrefour și în agențiile loto din toată ţara.
 

Iniţiativa confirmă interesul jucătorilor față de produsele loteristice și continuă tradiția unei colaborări între Loteria Română și Carrefour România, începută în urmă cu peste patru ani. Noul model de loz vine în completarea celor 3 serii deja existente.

“Ne bucurăm să fructificăm parteneriatul pe termen lung pe care îl avem cu Loteria Română, cu atât mai mult cu cât acesta este în beneficiul clienţilor noştri. Sperăm ca prin noul Loz Carrefour să le oferim tuturor norocoşilor chiar mai multe motive de bucurie prin premiile atractive şi surprizele care se ascund în spatele unei simple răzuiri a Lozului Carrefour“, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing al Carrefour România.

„Noul <>, lansat în varianta loz răzuibil, se înscrie în preocuparea cu care Loteria Română și Carrefour România vin în întâmpinarea jucătorilor, respectiv a clienţilor săi. Această inițiativă confirmă interesul jucătorilor față de produsele loteristice, oriunde s-ar afla și continuă tradiția unei bune colaborări între Loteria Româna și Carrefour România. Îi invităm pe toţi jucătorii în agenţiile loto şi în hipermarketurile Carrefour să îşi încerce norocul cu Lozul Carrefour răzuibil și să se bucure de numeroasele premii puse în joc”, a declarat Cosmin Nerodea, Director de Vânzări şi Marketing Loteria Română.          

Despre Carrefour

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale  peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.  În România, Grupul Carrefour numără 155 de magazine dintre care 25 hipermarketuri „Carrefour”, 79 supermarketuri „Market”, 44 magazine de proximitate „Express”, 6 magazine de proximitate „Contact” si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe