Farmec românesc pe tărâmuri de vis

În România, Farmec are magazine proprii în vestul țării, în Cluj Napoca, Târgu Mureș, Arad și Timișoara, însa produsele binecunoscutului brand autohton pot fi găsite în mai multe magazine partenere din țară.
Vineri
18.07.2014
Brand-ul autohton Farmec a ajuns în țara cu unele dintre cele mai frumoase plaje și peisaje din lume: Grecia.
 

Cunoaștem Grecia drept una dintre țările unde ne place să ne relaxăm după multe zile productive de muncă. Ce nu știe însă toată lumea e că de curând, putem găsi pe aceste tărâmuri unde odinioară zeii beneficiau de cele mai bune tratații un magazin al unuia dintre cele mai cunoscute brand-uri românești: Farmec. Producătorul român de cosmetice a deschis în Salonic primul magazin de brand din afara României, informează compania, scrie Agerpres.

”Produsele Farmec sunt apreciate în rândul consumatorilor greci, iar Salonic este cel de-al doilea oraș ca mărime din Grecia, un centru universitar important și fosta Capitală Europeană a Culturii din 2007. Acestea sunt argumente valoroase care ne determină să credem că orașul Salonic este foarte potrivit pentru a găzdui primul magazin de produse exclusiv Farmec din Grecia”, a declarat Mircea Turdean, directorul general Farmec.

Magazinul din Salonic este primul de acest fel din Grecia, urmând ca în perioada imediat următoare, conform strategiei partenerului elen, firma G2D SPC, Farmec să continue deschiderea de noi magazine partenere de brand și în alte localități importante.

Produsele Farmec sunt prezente pe piața elenă și în SPA-urile anumitor hoteluri, unde sunt folosite în cadrul tratamentelor de înfrumusețare oferite clienților. 

Despre Farmec SA Cluj-Napoca
Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, cu aționariat sută la sută românesc, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Din decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achiziţionate şi online, direct de pe site-ul farmec.ro.

În prezent, produsele Farmec ajung pe toate continentele, în țări din Europa, Asia și America de Nord, unele dintre principalele pieţe fiind Japonia, Liban, Emiratele Arabe Unite şi ţări din Europa, cum sunt Ungaria, Spania, Italia sau Grecia.


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe