Cât de des merg bărbaţii în centrele de înfrumuseţare

Cellulem Block, introdus în sistem de franciză pe piaţa românească în 2010, este controlat de fondul de investiţii GED.
Marţi
09.09.2014
Informaţiile oferite de Cellulem Block, brand operat în sistem de franciză în România, relevă că bărbaţii încep să fie din ce în ce mai preocupaţi de aspectul exterior.
 

Dacă în cazul tratamentelor de slăbit, numărul femeilor îl depășește pe cel al bărbaților (70% dintre clienți sunt femei), în cazul tratamentelor faciale antirid, 50% dintre clienți sunt de gen masculin, informează un comunicat de presă transmis de centrele de înfrumuseţare şi remodelare corporală Cellulem Block.  În acest an, numărul clienților companiei Cellulem Block a crescut cu 40% față de anul trecut.  

 "Bugetul pentru tratamentele de slăbit este de 2.600 de lei, pentru zece ședințe care au ca rezultat o scădere medie în greutate de cinci-șase kilograme și aproximativ patru centrimetri [...]Tratamentul pentru fiecare client este stabilit în urma unei evaluări corporale gratuite. În plus, i se realizează un plan nutrițional personalizat. După primul pachet complex, 1 din 3 clienți revine în centrele nostre pentru întreținere și tratamente faciale", spune Anca Arsâne.

 Cellulem Block este o rețea de centre de înfrumusețare, cu o gamă de servicii de remodelare corporală, slăbit și epilare definitivă. La origine, Cellulem Block este o companie spaniolă, cu peste 18 ani experiență în domeniul înfrumusețării. Rețeaua are peste 300 de centre în Spania, Portugalia, Franța, Italia, Andora, Maroc.

Cellulem Block, introdus în sistem de franciză pe piaţa românească în 2010, este controlat de fondul de investiţii GED din care face parte şi agentia de turism Happy Tour. În România, sunt trei centre Cellulem Block, două în București, în Piaţa Victoriei şi în Dorobanţi, și un al treilea în Constanța.  Investiţia într-o franciză Cellulem Block porneşte de la 21,000 EUR, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul companiei.


 

 


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe