De-a lungul timpului, clientele Body Creator au pierdut în total peste 32 de tone şi şi-au redus dimensiunile cu peste 195,000 cm.
Miercuri
17.09.2014
Industria wellness se numără printre marii câştigători ai secolului XXI. Franciza Body Creator este un concept care confirmă această afirmaţie.
 

Centrulde remodelare corporală Body Creator  a fost lansat în anul 2001, în Croaţia. Conceptul a avut la bază două idei principale: crearea unui sistem care ajută clienţii să piardă din greutate în mod natural şi dezvoltarea unei reţele de franciză. De-a lungul timpului, Body Creator nu numai că a oferit rezultate spectaculoase clienţilor, dar s-a şi impus în piaţă cu o tehnologie profesională.

În afară de Croaţia, Body Creator s-a dezvoltat cu succes în ţări ca Slovenia şi Bosnia Herţegovina. Următorul pas este expansiunea în România, unde compania caută un master francizat. Body Creator îşi oferă reţeta prin intermediul unei francize transparente, care are la bază o metodologie inovativă şi un sistem de politici şi business management foarte bine pus la punct.

Căutăm un master francizat care să cunoască foarte bine piaţa pe care activează şi care să-şi dorească să devină partenerul nostru”, arată reprezentaţii Body Creator. „Acesta va avea privilegiul să dezvolte sufrancize, însă în acelaşi timp va avea şi obligaţia să deschidă cel puţin un centru propriu”.

Contractul de master franciză se semnează pe o perioadă de 10 ani, iar taxă de master franciză se ridică la circă 20.000 EUR. Mai multe informaţii despre aceast concept găsiţi în catalogul nostru de idei de afaceri.

 


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe