Insia, un nou pas în dezvoltarea pe piaţa asigurărilor

Aplicația DauneAsig a fost dezvoltată în Cehia și este disponibilă pentru toți intermediarii în asigurări din țările unde este prezentă Insia Europe:Cehia, Slovacia, România, Italia și Polonia.
Joi
25.09.2014
Brokerul internațional care se devzoltă în sistem de franciză a lansat aplicaţia DauneAsig în toate ţările unde este prezentă compania.
 

Insia Europe, una dintre cele mai importante rețele de brokeri de asigurări din Europa Centrală și de Est, a dezvoltat aplicația DauneAsig dedicată intermediarilor în asigurări ce le oferă posibilitatea de a accesa oriunde, chiar și fără conexiune la internet, datele de contact ale asigurătorilor, informează un comunicat de presă al companiei.

Aplicaţia DauneAsig conţine lista cu datele de contact ale asigurătorilor, necesare intermediarilor în asigurări pentru a oferi suport clienţilor în avizarea unei daune sau în solicitarea asistenţei. Direct din aplicație, intermediarul poate trimite către client, în funcție de nevoia sa,  numărul de telefon al companiei de asigurări unde poate aviza dauna sau numărul de call-center unde poate cere asistență. În plus, aplicația oferă utilizatorului și posibilitatea de a suna direct la numerele de telefon afișate.

„Știm că o relaţie de durată între brokerul de asigurări şi clientul său se bazează pe capacitatea intermediarului de a-i oferi rapid asistenţă clientului în orice moment, dar mai ales în situațiile dificile, precum apariția unei daune. Compania Insia încearcă permanent  să găsească soluții care să faciliteze comunicarea dintre cei doi. Astfel, am creat aplicația DauneAsig menită să îmbunătățească activitatea intermediarilor în asigurări și să aducă plus-valoare serviciilor oferite de aceștia.”, a declarat Alexandra Arsenie, Managerul de dezvoltare al Insia România.

DauneAsig este disponibilă gratuit și nu necesita conexiune la internet pentru utilizare. Pentru Android  poate fi descărcată din magazinul online Google Play, iar pentru versiunea iOS este în curs de dezvoltare.

Despre Insia

InsiaEurope este una dintre cele mai importante rețele de brokeri de asigurări din Europa Centrală și de Est, fiind parte din  Marsh & McLennan Companies, grup cu venituri de peste 12 miliarde USD, ce furnizează servicii profesionale prin 55.000 de angajați la nivel mondial. Insia a deschis prima sucursală în România în luna martie 2013, în prezent fiind deschise patru birouri în București, Mioveni și Focșani. compania vizează să construiască o reţea puternică de brokeri în asigurări în sistem franciză şi să ajungă la un număr de 50 de birouri în România.


Elena Cărăușu
ziarist
/5/
Vezi mai multe