Şase magazine Brico Depot inaugurate într-o singură zi în România

Brico Dépôt a ajuns la opt unități pe piața locală.
Miercuri
22.10.2014
Lantul de magazine de bricolaj Kingfisher a finalizat reamenajarea a 6 foste magazine Bricostore, din cele 15 unităţi cumpărate anul trecut.
 
Brico Dépôt a inaugurat pe 17 octombrie şase noi „depozite”, a căror transformare a început în luna august, ajungând astfel la opt unităţi pe piaţa locală. Magazinele au fost realizate după modelul de afaceri de succes al Brico Dépôt, în urma achiziţionării celor 15 magazine Bricostore în luna iunie anul trecut. Astfel, magazinele din Chiajna (Militari), Ploiesti, Pitesti, Brasov, Arad si Oradea au fost rebranduite in Brico Depot.

“Cele şase magazine se adauga celor doua unitati deja operationale din Bucuresti (Pantelimon si Orhideea), astfel ca detinem un total de opt magazine Brico Depot in tara. Vom continua procesul de transformare si pentru restul magazinelor, ale caror lucrari de renovare vor incepe in primul semestru din 2015″, a declarat, într-un comunicat de presă, Patrick Papot, director executiv adjunct Brico Depot Romania.

Brico Depot opereaza in prezent in opt puncte comerciale, respectiv trei in Bucuresti – Pantelimon, Orhideea si Chiajna, si noile magazine deschise in tara, la Ploiesti, Pitesti, Brasov, Arad si Oradea.

Brico Dépôt a fost înfiinţat în 1993 în Reims (Franţa). Are în prezent 112 de magazine în Franţa şi 24 în Spania. Brico Depôt vizează în primul rând pasionaţii DIY şi constructorii profesionişti. Este bazat pe un format de preţ scăzut, care oferă clienţilor produsele esenţiale pentru DIY şi proiecte de renovare, disponibile în cantităţi mari, dar şi pentru şantierele de construcţie.
 

Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015